28χρονη γυναίκα από τη Βουδαπέστη υποστηρίζει ότι βρήκε για πρώτη φορά την αγάπη στο πρόσωπο – ή μάλλον στην πρόσοψη – ενός πλαστικού παιχνιδιού – αεροπλάνου.

Η Σάντρα μοιράζεται το κρεβάτι με το αεροπλάνο της και φιλιέται κάθε πρωί και βράδυ. Η νεαρή Ουγγαρέζα ερωτεύτηκε με το πλαστικό αεροπλάνο, τον «Luffancs» όπως το αποκαλεί, τον Ιανουάριο και έδωσε 720 ευρώ για να το αποκτήσει. Η ίδια αγαπάει γενικά τα αεροπλάνα και εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία.

«Δεν ξέρω γιατί το αγαπώ, απλά το αγαπώ. Είναι όμορφο και η «αδελφή ψυχή μου». Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπω τα πρωί και το τελευταίο όταν κοιμάμαι. Δεν θα το έκανα αλλιώς», ανέφερε.

«Αγκαλιαζόμαστε και φιλιόμαστε. Τα κάνω όλα μαζί του. Δεν έχω νιώσει ποτέ ξανά έτσι με σύντροφο. Πρώτη φορά στη ζωή μου είμαι ερωτευμένη. Πάντα μου άρεσαν τα αεροπλάνα, περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο. Αν φύγω για το Σαββατοκύριακο, φροντίζω να τον πάρω μαζί μου. Είναι πάντα εκεί για μένα».

Παράλληλα τονίζει ότι το πλαστικό αεροπλάνο δεν ζηλεύει τα υπόλοιπα σκάφη με τα οποία έρχεται σε επαφή καθημερινά λόγω της εργασίας της.

«Δεν ξέρω αν θα κάνω ξανά ανθρώπινη σχέση. Τα αεροπλάνα είναι πιο αξιόπιστα ως συνεργάτες. Ξέρω ότι μπορώ πάντα να μιλήσω μαζί τους. Τα χαϊδεύω λίγο στην δουλειά, τους δίνω και ένα φιλί».