Τα ..έχασαν οι επιβάτες της πτήσης της Jet2 από την Τουρκία προς το Μάντσεστερ όταν μα γυναίκα επιβάτης ..τρελάθηκε περίπου στα μισά της προγραμματισμένης πτήσης των τεσσεράμισι ωρών.

Η επιβάτης ήταν “έξαλλη” με τα μωρά που έκλαιγαν κατά τη διάρκεια της πτήσης και μάλιστα χαστούκισε και άλλους επιβάτες, δήλωσε μάρτυρας.

Η πτήση αναγκάστηκε να κάνει παράκαμψη προς την Βιέννη για να απομακρυνθεί η γυναίκα, φτάνοντας στις 11.40 π.μ. φτάνοντας στην Αττάλεια δύο ώρες μετά την προγραμματισμένη ώρα.

Ένας επιβάτης του αεροσκάφους δήλωσε στην Manchester Evening News ότι μια επιβάτης άρχισε να φωνάζει “περίπου μία ώρα και 20 λεπτά” μετά την πτήση.

‘Υπήρχε πολλή φασαρία’, δήλωσε ο επιβάτης. ‘Η φωνή της γινόταν όλο και πιο δυνατή και επιθετική – φώναζε στα πρόσωπα των ανθρώπων. Είχε τέτοια επιθετική συμπεριφορά και στο αεροδρόμιο πριν καν μπει στο αεροπλάνο. ‘Ένας πελάτης της έκανε παρατήρηση και εκείνη τον χαστούκισε στο πρόσωπο. Τότε ένας άνδρας σηκώθηκε για να προσπαθήσει να ηρεμήσει την κατάσταση πριν την οδηγήσει στο πίσω μέρος του αεροπλάνου.

Η Jet2 έστειλε γραπτό μήνυμα στους επιβάτες της πτήσης λίγο πριν από τις 12 το μεσημέρι, ζητώντας συγγνώμη για το περιστατικό.

Η πτήση αναχώρησε από τη Βιέννη στη 1 μ.μ. και έφτασε στην Αττάλεια λίγο μετά τις 3 μ.μ., δηλαδή μία ώρα και 15 λεπτά αργότερα από την προγραμματισμένη ώρα.