Η Volotea ανακοίνωσε ότι επαναφέρει στην Αθήνα την έναρξη μιας διεθνούς σύνδεσης με το το Παλέρμο: από τις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πτήση προς την πρωτεύουσα της Σικελίας.

Το νέο δρομολόγιο, που θα εκτελείται δύο φορές την εβδομάδα (κάθε Τρίτη και Παρασκευή), παρέχει πάνω από 11.500 εισιτήρια.

Με την ανακοίνωση αυτού του δρομολογίου, ο συνολικός αριθμός των θέσεων προς πώληση για το καλοκαίρι του 2022 στην Αθήνα αυξάνεται σε περισσότερες από 560.000 και ο αριθμός των προορισμών φτάνει τους 15!

Η έναρξη του νέου δρομολογίου μειώνει την απόσταση μεταξύ Ελλάδας και Σικελίας, εξασφαλίζοντας μια προσφορά άνετων πτήσεων σε ανταγωνιστικές τιμές για να πετάξετε εύκολα προς το Παλέρμο, την κύρια πόλη της Σικελίας, γεμάτη τέχνη, ιστορία, παραλίες και καταπληκτικό φαγητό.

Η ανακοίνωση των πτήσεων προς Παλέρμο αποδεικνύει για άλλη μια φορά τη δέσμευση της εταιρείας να διευρύνει το φάσμα των προορισμών που μπορούν να προσεγγιστούν από την ελληνική πρωτεύουσα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες: Μπιλμπάο (νέο δρομολόγιο 2022), Μπορντό (νέο δρομολόγιο 2022), Λυών, Μασσαλία, Νάντη (νέο δρομολόγιο 2022), Στρασβούργο, Μπάρι, Τορίνο (νέο δρομολόγιο 2022), Βενετία, Βερόνα, Κρήτη, Μύκονος, Σαντορίνη και Ντουμπρόβνικ και τώρα Παλέρμο.