Το Πάσχα στην Ελλάδα είναι ξεχωριστό. Πολλά ήθη και έθιμα σε πολλές πόλεις και χωριά, τα οποία προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες. Τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη, προσφέρουν ειδικά πακέτα διαμονής και διαμορφωμένα, με βάση την παράδοση των ημερών, μενού.

Αν το Πάσχα έπρεπε να συνδυαστεί με ένα μόνο νησί, αυτό θα ήταν η Κέρκυρα. Παραδοσιακά καντούνια σε συνδυασμό με τις εκδηλώσεις της Μεγάλης Εβδομάδας, διατηρούν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για 10 ολόκληρες ημέρες. Το ξενοδοχείο Divani Corfu Palace σε απόσταση μόλις 3 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης αποτελεί την ιδανική τοποθεσία για όσους θέλουν να βρίσκονται κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης αλλά παράλληλα να απολαμβάνουν ένα ήρεμο περιβάλλον. Παρέχονται ειδικά διαμορφωμένα πακέτα διαμονής για τις εορταστικές ημέρες. Παράλληλα, οι επισκέπτες που θέλουν να μείνουν για τουλάχιστον τρεις νύχτες, μπορούν να επιλέξουν το Traditional Easter Getaway, το οποίο περιλαμβάνει διαμονή σε πολυτελές δωμάτιο με early check-in, late check-out και πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Στο δωμάτιο θα βρουν ένα δώρο καλωσορίσματος και θα μπορούν να απολαύσουν το Αναστάσιμο Δείπνο, το Πασχαλινό Γεύμα και να συμμετάσχουν στο Πασχαλινό γλέντι με τοπικούς χορούς και παραδοσιακές γεύσεις.

 

Για όσους το Πάσχα σε νησί δεν αποτελεί προτίμηση, το ξενοδοχείο Divani Meteora αποτελεί μία πολυτελή απόδραση στα μαγευτικά Μετέωρα και προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία σε ένα σύγχρονο περιβάλλον. Βρίσκεται σε μια εκπληκτική τοποθεσία, από την οποία μπορεί κανείς να απολαύσει ένα από τα φυσικά θαύματα του κόσμου, τους θρησκευτικούς βράχους των Μετεώρων, σχεδόν μπροστά από το παράθυρο του δωματίου του. Ειδικά οι ημέρες του Πάσχα, με όλα τα τελετουργικά στα μοναστήρια δίνουν στα Μετέωρα μία άλλη διάσταση. Όσοι επιλέξουν αυτό το ξενοδοχείο πέρα από τα διαμορφωμένα πακέτα διαμονής που μπορούν να επιλέξουν, μπορούν να απολαύσουν ένα Picturesque Easter Getaway, στο οποίο περιλαμβάνονται διαμονή σε πολυτελές δωμάτιο με πλούσιο πρωινό μπουφέ. Early check-in, late check-out και welcome gift προσφέρονται και εδώ. Διατίθενται Αναστάσιμο Δείπνο και Πασχαλινό Γεύμα με δωρεάν συμμετοχή για όσους επιλέξουν αυτό το πακέτο.

Για τους λάτρεις της Αθηναϊκής Ριβιέρας το Apollon Palace & Thalasso είναι η ιδανική επιλογή. Early check-in, late check-out, πλούσιο πρωινό σε μπουφέ, δωρεάν είσοδος στην εσωτερική πισίνα θαλασσοθεραπείας, στην σάουνα και στο γυμναστήριο και φυσικά δώρο καλωσορίσματος περιλαμβάνονται στις παροχές του Cosmopolitan Easter Getaway. Για την βέλτιστη εμπειρία περιποίησης, αναζωογόνησης και χαλάρωσης, παρέχεται έκπτωση σε όλες τις θεραπείες spa. Επιπλέον, παρέχεται δωρεάν συμμετοχή στο Αναστάσιμο Δείπνο και στο Πασχαλινό Γεύμα. Διαθέσιμα διαμορφωμένα πακέτα διαμονής ακόμα και για την Divine Suite με θέα τη θάλασσα ακόμα και μέσα από το μπάνιο!

Εάν λοιπόν είστε από αυτούς που θα αποδράσετε από την πρωτεύουσα ή θέλετε να απολαύσετε στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα ξενοδοχεία του Ομίλου Διβάνη και το φετινό σας Πάσχα να είναι ξεχωριστό!