Καθώς ο κλάδος των αερομεταφορών ξυπνά μετά από μια πολύ δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας, η Zela Aviation είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει τη νέα της εταιρική ταυτότητα με νέο ανανεωμένο λογότυπο και επανασχεδιασμό του ιστότοπου της www.zelaaviation.com

Η Zela Aviation αποφάσισε να εκσυγχρονίσει την εμφάνιση της εταιρείας, δημιουργώντας ένα ολοκαίνουργιο λογότυπο και ιστοσελίδα. Τα σκούρα μπλε και ασημί χρώματα είναι εμπνευσμένα και διατηρούνται από το προηγούμενο λογότυπό της.

Η ολοκαίνουργια ιστοσελίδα προσφέρει μια φρέσκια ​​και μοντέρνα εμφάνιση με πολύ φιλική πλοήγηση που οδηγεί τον επισκέπτη στις υπηρεσίες της εταιρείας με αποτελεσματικότητα.

Η Zela Aviation δραστηριοποιείται στον τομέα της μίσθωσης αεροσκαφών,
σε ναυλώσεις και πωλήσεις από το 2006, με γραφεία σε Κύπρο, Ελλάδα και
το Ηνωμένο Βασίλειο. Η εταιρεία παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες για τους πελάτες της που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια και τη Νότια Αμερική. Η ηγετική της θέση, τα ρεκόρ όλων των ετών και το πολύ καλά εκπαιδευμένο προσωπικό της, κάνει τη Zela Aviation μια σταθερή και αξιόπιστη συνεργάτη σε όλο τον κόσμο.

Επίσης, η Zela Aviation είναι GSA ACMI Sales για MIAT Mongolian Airlines, την εθνική αεροπορική εταιρεία της Μογγολίας και της Precision Air, μιας κορυφαίας αφρικανικής περιφερειακής αεροπορικής εταιρείας με έδρα την Τανζανία. Η Zela Aviation αντιπροσωπεύει επίσης την Jambojet, την περιφερειακή αεροπορική εταιρεία με έδρα την Κένυα.

Ο Πρόεδρος κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης σχολιάζει «Τα τελευταία 2 χρόνια για τις αερομεταφορές ήταν τα πιο δύσκολα χρόνια της αεροπορίας. Εμείς προσαρμόσαμε με επιτυχία το επιχειρηματικό μας μοντέλο, συμμετέχοντας σε μια σειρά από νέες δραστηριότητες, σε νέες περιοχές του κόσμου ολοκληρώνοντας επιτυχώς νέες επιχειρηματικές συμφωνίες ενώ εξακολουθούμε να εξυπηρετούμε τις ανάγκες της υπάρχουσας και πιστής πελατειακής μας βάσης.»