Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη πως πήρε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να ταξιδέψει ιδιωτικά στη Βοστώνη για να δει το ματς Μπόστον Σέλτικς – Μαΐάμι Χιτ και μάλιστα σε θέσεις που κοστίζουν ακριβά, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος.

Ειδικότερα, στις 23.05 ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε ξανά στις ΗΠΑ, για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα, προκειμένου να ανακηρυχθεί επίτιμος διδάκτορας και να μιλήσει στην τελετή αποφοίτησης του Boston College, ενώ το βράδυ βρέθηκε στο TD Garden για τον 4ο τελικό της ανατολικής περιφέρειας, ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ, κάτι που επίσης σχολίασε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του στο Facecook, ο Νάσος Ηλιόπουλος κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως για το ιδιωτικό του ταξίδι στη Βοστώνη, ταξίδεψε με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και ότι πήγε στο ματς του ΝΒΑ, σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ.

«Αφού χθες ο κ. Μητσοτάκης είπε στους νέους πως δεν έχει σημασία ότι δεν έχουν λεφτά, σήμερα αποκαλύπτεται τι ακριβώς εννοούσε για την «ολιστική ζωή» που έχει στο μυαλό του.

Ο μέσος Έλληνας δεν μπορεί να βγάλει το μήνα και ο κ. Μητσοτάκης παίρνει το κρατικό αεροσκάφος τρεις μέρες μετά την επιστροφή του από το επίσημο ταξίδι του στις ΗΠΑ, για να ξαναπάει ιδιωτικά στη Βοστώνη και, μεταξύ άλλων, να δει τελικό NBA σε θέσεις που κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ. Του υποσχόμαστε ότι πολύ σύντομα θα τον απαλλάξουμε από το άγχος να γεμίζει τις μέρες του ανάμεσα στις εκδρομές του», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Νάσος Ηλιόπουλος.