• Το Grand Prix της Σιγκαπούρης, ο αυθεντικός νυχτερινός αγώνας της F1 και ένα εμβληματικό γεγονός της Formula 1 που αγαπήθηκε από τους οπαδούς και τους οδηγούς, επιστρέφει στο ημερολόγιο μετά από δύο χρόνια απουσίας

 

  • Ο αγώνας θα τύχει θερμής υποδοχής από τους κατοίκους και τους διεθνείς επισκέπτες της Σιγκαπούρης και θα ενισχύσει την παγκόσμια φήμη της πόλης.

 

Η Singapore Airlines θα διατηρήσει τη θέση του χορηγού τίτλου του GRAND PRIX της FORMULA 1 της Σιγκαπούρης για ακόμα τρία χρόνια, αρχής γενομένης από το φετινό αγώνα που θα διεξαχθεί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022. 

 

Το Grand Prix της Σιγκαπούρης είναι ένας από τους κορυφαίους και πιο πολυσυζητημένους αγώνες της Formula 1, καθώς οι οδηγοί αγωνίζονται στην πίστα Marina Bay Street Circuit με φόντο τον εντυπωσιακό νυχτερινό ορίζοντα της πόλης. 

 

Η Singapore Airlines υπέγραψε για πρώτη φορά ως χορηγός τίτλου το 2014 για τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια ανανέωσε τη συμφωνία το 2018 και το 2020 για δύο χρόνια αντίστοιχα. Αυτή η τελευταία τριετής παράταση ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες από τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Εμπορικής Διεύθυνσης της Singapore Airlines Lee Lik Hsin και το Διευθύνοντα Σύμβουλο Εμπορικής Διεύθυνσης της Formula 1 Brandon Snow.

 

Ο κ. Brandon Snow, Διευθύνων Σύμβουλος Εμπορικής Διεύθυνσης της Formula 1, δήλωσε: “Είμαστε ευτυχείς που η Singapore Airlines θα συνεχίσει να είναι ο χορηγός τίτλου του Grand Prix της Σιγκαπούρης για άλλα τρία χρόνια. Το Grand Prix της Σιγκαπούρης είναι ο αυθεντικός νυχτερινός αγώνας της F1, ένα εμβληματικό γεγονός της Formula 1 που αγαπήθηκε από τους οπαδούς και τους οδηγούς και επιστρέφει στο ημερολόγιο μετά από δύο χρόνια απουσίας. Στον φετινό αγώνα θα γίνει περαιτέρω χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και βιώσιμων υλικών, ενώ οι δεσμεύσεις της Singapore Airlines για βιώσιμα αεροπορικά καύσιμα αντικατοπτρίζουν τη συνεχή ευθυγράμμιση όλων των εταίρων και της Formula 1 για τη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων”.

Ο κ. Lee Lik Hsin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος, Εμπορική Διεύθυνση, Singapore Airlines, δήλωσε: “Το φετινό πολυαναμενόμενο Grand Prix της Formula 1 της Σιγκαπούρης θα αποτελέσει σημαντικό ορόσημο για τη Σιγκαπούρη, σηματοδοτώντας την επιστροφή ενός μεγάλου διεθνούς αθλητικού γεγονότος στην πόλη μετά από διετή διακοπή λόγω της πανδημίας. Ο αγώνας θα τύχει θερμής υποδοχής τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους διεθνείς επισκέπτες της Σιγκαπούρης και θα ενισχύσει τη φήμη μας ως παγκόσμια πόλη. Η ανανέωση της χορηγίας τίτλου της Singapore Airlines σηματοδοτεί τη συνεχή υποστήριξή μας τόσο στον τουρισμό όσο και στον αθλητισμό και έρχεται να ενισχύσει την επέκταση του παγκόσμιου δικτύου μας και την ανάκαμψη της Σιγκαπούρης ως βασικού διεθνούς αεροπορικού κόμβου”.