Η Novotel, σε συνεργασία με την Disney και την Pixar, ανακοίνωσε μια… διαγαλαξιακή καμπάνια για να γιορτάσει την κυκλοφορία του LIGHTYEAR στους κινηματογράφους, η οποία ξεκινάει στις 16 Ιουνίου και θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.

Το LIGHTYEAR είναι μία περιπέτεια κινουμένων σχεδίων που αφηγείται την ιστορία του θρυλικού στρατιώτη του διαστήματος Μπαζ Λάιτγιαρ και απευθύνεται σε όλη την οικογένεια. Η Novotel επιφυλάσσει σε επισκέπτες, θαυμαστές και ακόλουθους ειδικές προσφορές, εκπλήξεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες εμπνευσμένες από την ταινία σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της σε 50 συμμετέχουσες χώρες σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία της Novotel για διάφορες ταινίες με τη Disney και την Pixar έχει ήδη αποδειχθεί ιδιαιτέρως επιτυχημένη με το λανσάρισμα τριών ταινιών μέχρι στιγμής: ΦΥΓΑΜΕ, SOUL και ΛΟΥΚΑ.

“Η ομάδα της Novotel είναι ενθουσιασμένη που φέρνει την εμπειρία εμπνευσμένη από το LIGHTYEAR στα ξενοδοχεία μας”, δήλωσε η Nadège Keryhuel, Global Vice President, Midscale Brands της Accor. “Η Pixar έκανε για ακόμα μια φορά τα μαγικά της, δημιουργώντας μια ιστορία με την οποία όλοι οι ταξιδιώτες μπορούν να ταυτιστούν -είτε στο διάστημα είτε στη γη. Η προετοιμασία για το ταξίδι, η επιθυμία της εξερεύνησης και της ανακάλυψης ενός προορισμού, η διαχείριση ασυνήθιστων καταστάσεων και η αποδοχή του απροσδόκητου αποτελούν όλα απολαυστικά μέρη της ταξιδιωτικής εμπειρίας. Στη Novotel βρισκόμαστε στη διάθεση των επισκεπτών μας για να τους βοηθήσουμε να απολαύσουν το ταξίδι τους και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τον χρόνο τους”.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας της Novotel με το LIGHTYEAR, τα συμμετέχοντα ξενοδοχεία θα φιλοξενήσουν μια σειρά από εντυπωσιακές δραστηριότητες για τις οικογένειες που θα τα επισκεφθούν. Εκπλήξεις θα περιμένουν τα παιδιά, κατά την άφιξή τους στα ξενοδοχεία Novotel με μια ποικιλία από σχέδια ζωγραφικής, παιχνίδια και αυτοκόλλητα LIGHTYEAR, και κατόπιν αιτήματος έναν προτζέκτορα που θα προβάλλει αστέρια και θα μεταμορφώσει το δωμάτιο τους σε έναν απίστευτο διαστημικό χώρο. Κάθε μέλος της οικογένειας θα λάβει τη δική του κάρτα επιβίβασης που θα τους προσκαλεί σε μία οικογενειακή αποστολή: να μεταμορφωθούν σε Μπαζ με τη χρήση ενός ex-clusive Snapchat φίλτρου ή να ποζάρουν με έναν ψηφιακό Μπαζ στο lobby του ξενοδοχείου σε μια σκηνή φωτογράφισης επαυξημένης πραγματικότητας.

Η εμβέλεια της καμπάνιας LIGHTYEAR της Novotel θα επεκταθεί και στα μέσα κοινωνικής δικτύω-σης, όπου οι θαυμαστές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μια απίστευτη διαμονή στο ξενοδοχείο Novotel του Λονδίνου για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων, προσφέροντας καταπληκτικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το διάστημα, όπως η συνομιλία με έναν πραγματικό αστροναύτη, το skydiving σε εσωτερικό χώρο και η κατασκευή πυραύλων. Οι συμμετέχοντες στον μεγάλο διαγωνισμό που θα ενεργοποιηθεί στη σελίδα της Disney στο Instagram (https://www.instagram.com/disneygreece/) θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επίσης και μια μοναδική διαμονή στο Novotel της Αθήνας με μοναδικές εκπλήξεις να τους περιμένουν.

Πέρα από την επίσημη καμπάνια, επιλεγμένοι προορισμοί Novotel θα προσκαλούν επίσης μέλη του ALL – Accor Live Limitless να εξαργυρώσουν τους Πόντους Ανταμοιβής τους σε μία οικογενειακή διαμονή με δραστηριότητες με θέμα το διάστημα. Σε συγκεκριμένες τοποθεσίες Novotel, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιδιωτική προβολή του LIGHTYEAR, μια εμπειρία που θα ενθουσιάσει όλη την οικογένεια.

“Οι οικογένειες ανυπομονούν να ζήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία καλοκαιρινών διακοπών φέτος, και για όσους μένουν στη Novotel, ελπίζουμε ότι η καμπάνια εορτασμού του LIGHTYEAR θα κάνει το ταξίδι τους ακόμα πιο συναρπαστικό και αξέχαστο,” ανέφερε η κ. Keryhuel.

Η Novotel υποδέχεται οικογένειες και παιδιά ως ιδιαίτερα σημαντικούς επισκέπτες, χαρίζοντάς τους μικρά δώρα κατά την άφιξή τους. Στις οικογένειες παρέχεται δωρεάν διαμονή και πρωινό για έως δύο παιδιά κάτω των 16 ετών στο δωμάτιό τους ή μπορούν να επιλέξουν να κάνουν κράτηση για ένα δεύτερο “οικογενειακό δωμάτιο” με έκπτωση 50%. Επίσης οι οικογένειες που κάνουν check out τις Κυριακές, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μια χαλαρή μέρα με αναχώρηση στις 5:00 μ.μ (κατόπιν διαθεσιμότητας) – απολαμβάνοντας ακόμα περισσότερο χρόνο για να ψυχαγωγηθούν στο lobby και στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους παιχνιδιού που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.