Ταξιδιώτης από τη Βρετανία προσποιήθηκε ότι τραυματίστηκε για να μην περιμένει περισσότερες από δύο ώρες στην ουρά σε αεροδρόμιο στην Τουρκία, φέρνοντας οργή στα social media. 

«Προσποιήθηκα ότι χτύπησα το πόδι για να περάσω πιο γρήγορα και να μπω στο αεροπλάνο», έγραψε ο Wolf Jenkins, γνωστός ως @wolfjenko στο TikTok, με το βίντεο να συγκεντρώνει ένα εκατομμύριο views.

Όπως είπε ο ίδιος, σκέφτηκε να προσποιηθεί τον τραυματισμό του γιατί «η ουρά ήταν μέχρι έξω από την πόρτα και ξέραμε ότι θα χάναμε την πτήση μας» από το Μπόντρουμ με προορισμό την πόλη του, το Μπρίστολ.

https://www.tiktok.com/@wolfjenko/video/7111570649344167173?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=6914210492451243525

 «Είδα ανθρώπους σε καροτσάκια να τους σπρώχνουν και να περνούν μπροστά έτσι ο φίλος μου περίμενε στην ουρά ενώ εγώ βγήκα έξω και έβγαλα το παπούτσι και την κάλτσα μου. Τότε σκόνταψα προς την πόρτα και ένα μέλος του προσωπικού με ρώτησε αν χρειάζομαι βοήθεια. Έτσι είπε ότι είχα στραμπουλήξει τον αστράγαλό μου στο ξενοδοχείο πριν μπω στο ταξί», περιέγραψε ο ίδιος στο Deadline. Και φαίνεται πως κατάφερε τον σκοπό του. «Με πήραν βιαστικά στο check in», περιγράφει και μάλιστα όταν μπήκαν στο αεροπλάνο, ενώ οι θέσεις με τον φίλο του ήταν σε διαφορετικά σημεία, τελικά τους έδωσαν «μια ολόκληρη σειρά έξι θέσεων».

Αρκετοί βρήκαν το κόλπο του αναίσθητο. «Πραγματικά αυτό δεν είναι αστείο. Υπάρχουμε κάποιοι που πραγματικά το χρειαζόμαστε αυτό», έγραψε κάποιος.

Ο Jenkins απάντησε πως δεν είχε κακό σκοπό. «Ήταν απλώς ένας τρόπος να βεβαιωθώ ότι δεν θα χάσουμε την πτήση μας», είπε.