Ανησυχία έχουν φέρει στις αρμόδιες Αρχές τα δύο ατυχήματα που έχουν σημειωθεί μέσα σε διάστημα λίγων ημερών στον εξωτερικό χώρο του αεροδρομίου της Σκιάθου.

Ο λόγος η πίεση των αερίων που προκαλούν οι τουρμπίνες των αεροσκαφών που προσγειώνονται και απογειώνονται σε πολύ χαμηλό ύψος από την παραλία. Το γεγονός προκαλεί τον θαυμασμό, κυρίως των τουριστών, οι οποίοι σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να απαθανατίσουν τη στιγμή.

Αποτέλεσμα όπως προαναφέρθηκε μέσα λίγες ημέρες μια 61χρονη από τη Βρετανία και ένα 79χρονος να τραυματιστούν, με την περίπτωση της 61χρονης να κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από την πτώση της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Βρετανίδα υπήκοος, φέρεται να είχε ανέβει σε πεζούλι που βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να τραβήξει από καλύτερη γωνία την απογείωση ενός αεροσκάφους. Ωστόσο τα αέρια την έριξαν στο έδαφος με αποτέλεσμα να υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Πλέον έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Βόλου, με τους γιατρούς να εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της. Ανάλογο περιστατικό όπως προαναφέρθηκε είχε σημειωθεί και στις 19 Ιουνίου.