Ηλέκτρα Αλευρίτη

Η Aegean Airlines και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσαν με φαντασμαγορικό τρόπο την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας, σε εκδήλωση που έγινε στην τεχνική βάση της AEGEAN το βράδυ της Τρίτης.

Τα αποκαλυπτήρια ενός νέου αεροσκάφους της Aegean Airlines έγιναν παρουσία του προέδρου της Aegean, Ευτύχιου Βασιλάκη, του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλου, του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Θανάση Αντεκούνμπο και του Γιώργου Παπαγιάννη. 

 

 

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Νικ Καλάθης, ο Κώστας Σλούκας, ο Γιώργος Παπαγιάννης και ο Κώστας Παπανικολάου είναι κάποιοι από τους διεθνείς μπασκετμπολίστες μας, που η φιγούρα τους βρίσκεται πλέον στα αεροπλάνα της Aegean Airlines.

Ο πρόεδρος της AEGEAN, Ευτύχιος Βασιλάκης, αφού παρέλαβε από τον πρόεδρο της ΕΟΚ μια φανέλα με το συμβολικό νούμερο “8”, όσα και τα χρόνια συνεργασίας της εταιρείας με την ομοσπονδία, τόνισε: “Είναι τιμή μας που συνεργαζόμαστε τόσα χρόνια με την Εθνική ομάδα. Ό,τι ενώνει είναι κάτι που στηρίζουμε και ό,τι δείχνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της χώρας θέλουμε να ταυτιζόμαστε μαζί του”.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, δήλωσε: “Μαζί με την AEGEAN θα πετά και η Εθνική ομάδα κι αυτό μας κάνει πραγματικά περήφανους. Συνειδητοποίησα πόσο αγαπάτε τις εθνικές ομάδες εσείς στην AEGEAN. Δεν είστε απλά ένας χορηγός, είστε ο εθνικός αερομεταφορέας μας και είστε σάρκα από τη σάρκα μας. Θέλουμε με αυτό το αεροπλάνο να γυρίσουμε στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με διακρίσεις και μετάλλια. Η εικόνα του αεροσκάφους με τους Έλληνες παίκτες δεν είναι μια απλή εικόνα, συμβολίζει την πίστη για το ελληνικό μπάσκετ. Εύχομαι όσο ψηλά πετάξει το αεροπλάνο αυτό να πετάξει και το ελληνικό μπάσκετ και η Εθνική ομάδα. Θέλω να ανακοινώσω πως το Τουρνουά Ακρόπολις θα ονομάζεται πλέον τουρνουά Aegean Ακρόπολις. Θα διεξαχθεί 17-19 Αυγούστου και ελπίζουμε το γήπεδο να γεμίσει για να πάρουμε δύναμη για τις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν”.

Φωτογραφίες Airnews.gr