Η συνολική περιουσία του διάσημου δισεκατομμυριούχου Τζεφ Μπέζος ανέρχεται σε περισσότερα από 140 δισεκατομμύρια δολάρια και εκτός από μία ακριβή συλλογή αυτοκινήτων, ο Τζεφ Μπέζος έχει στην κυριότητά του ένα γιοτ καθώς και δύο ιδιωτικά τζετ συνολικής αξίας 150 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το πιο ακριβό του τζετ είναι ένα Gulfstream G50 ER αξίας τουλάχιστον 75 εκατομμυρίων δολαρίων. Είναι εγγεγραμμένο στην Poplar Glen LLC, μια ιδιωτική εταιρεία που ανήκει στον Μπέζος. Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το therichest, το ιδιωτικό τζετ χωράει έως και 13 επιβάτες. Τα δεκατρία καθίσματά του, έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να παρέχουν πρόσθετη ευελιξία στους επιβάτες καθώς μετατρέπονται σε κρεβάτια.

Επιπλέον, το Gulfstream G50 ER κατέχει το ρεκόρ ταξιδιού της πιο μακρινής γρήγορης πτήσης στην ιστορία για αυτό και το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στην επιχειρηματική ελίτ. Ο Τζεφ Μπέζος δεν είναι ο μοναδικός επιχειρηματίας που εμπιστεύεται την Gulfstream για τα ταξίδια του. Πριν αγοράσει αεροσκάφη της Gulfstream, ο Τζεφ Μπέζος ήταν ιδιοκτήτης του Dassault Falcon-900EX, ενός πολυτελούς τζετ δώδεκα θέσεων, κατασκευής 1994. Ωστόσο, το πούλησε το 2016 για αδιευκρίνιστο ποσό.