Άνδρας μοιράστηκε στο TikTok ένα κόλπο που ανακάλυψε για τα καθίσματα στο αεροπλάνο, το οποίο θα βελτιώσει σημαντικά τις πτήσεις σας.

Ο χρήστης του TikTok, ο οποίος χρησιμοποιεί το όνομα strollinginthesuburbs, αποκάλυψε το hack στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ανέφερε πως χρειάστηκαν μόνο «32 χρόνια» για να το ανακαλύψει.

«Μου πήρε 32 χρόνια για να το μάθω αυτό, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το προσκέφαλο της αεροπορικής τους εταιρείας το κάνει αυτό!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του, ενώ στο βίντεο σημείωσε «Ποιος ήξερε ότι τα καθίσματα των αεροπλάνων το κάνουν αυτό;». Στο βίντεο τον βλέπουμε να δείχνει το προσκέφαλο κατά τη διάρκεια μιας πτήσης και να το πιάνει από τις δύο πλευρές του. Στη συνέχεια τα τραβά προς τα εμπρός, ώστε όταν τοποθετεί το κεφάλι του προς τα πίσω, αυτό να υποστηρίζεται.

Το βίντεο το έχουν παρακολουθήσει πάνω από 245 χιλιάδες άνθρωποι, με πολλούς από αυτούς να μένουν έκπληκτοι.

«Πετάω πάνω από 10-12 φορές το χρόνο… από το 2004. Και μόλις το έμαθα αυτό στο τελευταίο μου ταξίδι. Κάποιος άλλος είπε: «Έχω μια πτήση σε 2 εβδομάδες. Θα πρέπει να το δοκιμάσω αυτό!».

@strollinginthesuburbs

Took me 32 years to learn this one, but most people don’t realize that their airline headrest does this! #flyinghacks #airplanetiktok #traveltips #familytravel @delta @United Airlines @Qatar Airways @American Airlines

♬ original sound – liamfawell