Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η παγκόσμια κοινότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η πόλη των λεόντων, η Σιγκαπούρη συνέχισε να δημιουργεί καινούργια, συναρπαστικά αξιοθέατα για τους ταξιδιώτες.

Σύμφωνα με το SilverKris, το θεματικό site της Singapore Airlines για αξιοθέατα από όλο τον κόσμο, αυτές είναι οι 5+1 συναρπαστικές και ιδιόρρυθμες αφίξεις του 2022 στη Σιγκαπούρη.

 

  1. Θέα 360 μοιρών στη Sentosa από το SkyHelix

Το SkyHelix Sentosa είναι η υψηλότερη υπαίθρια πανοραμική βόλτα της Σιγκαπούρης. Η γόνδολα περιστρέφεται με μια απαλή σπειροειδή κίνηση καθώς ανεβαίνει 35 μέτρα πάνω από το έδαφος. Μόλις φτάσουν στην κορυφή, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν θέα 360 μοιρών στη Sentosa, τον κόλπο Keppel Bay και τα νότια νησιά.

 

  1. Εάν σας αρέσουν τα γλυκά, θα λατρέψετε το Μουσείο Παγωτού

Το Museum of Ice Cream (MOIC) ξεκίνησε ως pop-up στη Νέα Υόρκη το 2016. Έκτοτε, επεκτάθηκε σε πολλές άλλες αμερικανικές πόλεις και έκανε το ντεμπούτο του και στη Σιγκαπούρη. Απλωμένο σε πέντε κτίρια στο Dempsey και σε έκταση της τάξης των 5.500 τετραγωνικών μέτρων, το μουσείο διαπραγματεύεται ως θέμα το επιδόρπιο με εκθέματα που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων γιγαντιαία χωνάκια παγωτού και τη μεγαλύτερη πισίνα με χρωματιστά sprinkles. Η παιδική χαρά με τους μονόκερους είναι εμπνευσμένη από τις παλιές παιδικές χαρές με δράκους της Σιγκαπούρης και λειτουργεί ως ένα από τα πολλά καταπληκτικά σκηνικά για το Instagram. Κάνοντας μια στάση στο αμερικανικού τύπου εστιατόριο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μελωδίες από το τζουκμπόξ και διαφορετικά είδη παγωτού που σερβίρονται σε εγκαταστάσεις σε όλο το μουσείο.

 

  1. Οι λάτρεις των noodles συχνάζουν στο… Slurping Good! – Παιδική χαρά με θέμα τα στιγμιαία νουντλς

Για τους επισκέπτες που αναζητούν μια πιο γευστική έκθεση, η πόλη έχει να επιδείξει το Slurping Good, το μουσείο με θέμα τα στιγμιαία νουντλς. Το μουσείο διαθέτει 13 διαδραστικές ζώνες σε δύο επίπεδα. Εδώ οι επισκέπτες θα δουν γιγαντιαία ζυμαρικά να κρέμονται από το ταβάνι, δωμάτια γεμάτα με τα πιο δημοφιλή toppings και διασκεδαστικές τσουλήθρες κατάλληλες τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες. Στο πολύχρωμο κατάστημα δώρων, οι επισκέπτες μπορούν να προσαρμόσουν ένα μπολ με noodles στο Soul Good Noodle Bar και να τα απολαύσουν στο Eatbox.

 

  1. Βόλτες με θαλάσσιο ποδήλατο γύρω από το πάρκο Pasir Ris

Οι περιπέτειες στο πάρκο με τα θαλάσσια ποδήλατα Waterbike Adventures  ξεκινούν από την κατασκήνωση 1 στο πάρκο Pasir Ris. Εδώ, οι θαλάσσιοι ποδηλάτες εφοδιάζονται με σωσίβιο, αδιάβροχη σακούλα αποθήκευσης, φορητές συσκευές επικοινωνίας (Walkie Talkie) και ξεκινάνε τη διαδρομή. Αυτό το παραθαλάσσιο πάρκο στο ανατολικό τμήμα της Σιγκαπούρης φιλοξενεί ένα υπέροχο περιπατητικό μονοπάτι στο μαγκρόβιο δάσος, το οποίο οδηγεί σε έναν τριώροφο πύργο παρατήρησης πουλιών.

 

  1. Τα παιδιά βγαίνουν από… την άσφαλτο στο Mud Krank

Το Mud Krank, που βρίσκεται σε ένα αγρόκτημα κοντά στο Kranji, προσκαλεί παιδιά ηλικίας από μόλις τεσσάρων ετών να κάνουν μια βόλτα με AVT οχήματα σε μια από τις ειδικά διαμορφωμένες διαδρομές. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια στάση στη φάρμα Hay Dairies Goat Farm για να ταΐσουν τα φιλικά ζώα της φάρμας και να γευματίσουν στο Bollywood Veggies.

 

  1. Οικογενειακές στιγμές στη φύση στον όρμο COMO Adventure

Το θεματικό πάρκο COMO Adventure Cove, που αποτελεί μέρος της επέκτασης Gallop Extension των Βοτανικών Κήπων της Σιγκαπούρης, είναι μια σπουδαία προσθήκη στο μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Τα παιδιά μπορούν να σκαρφαλώσουν σε κατασκευή που μοιάζει με δέντρο Banyan, να αιωρηθούν από σχοινιά και κούνιες που μοιάζουν με κλαδιά και να γλιστρήσουν σε μεγάλες τσουλήθρες.

Το SilverKris.com παρουσιάζει λεπτομερείς ταξιδιωτικές ιστορίες με τουριστικούς οδηγούς, καθώς και συμβουλές και ιδέες που θα εμπνεύσουν τους αναγνώστες. Πέραν του ότι απευθύνεται στους λάτρεις των ταξιδιών, ο ιστότοπος αποτελεί επίσης μια πλατφόρμα για να ενημερώνονται οι αναγνώστες για τα νέα του Ομίλου της Singapore Airlines.

Οι πληροφορίες που αναφέροντα είναι ακριβείς κατά την ώρα του δημοσιεύματος. Ελέγξτε τις αντίστοιχες ιστοσελίδες των αξιοθέατων για το ωράριο λειτουργίας και τις απαιτήσεις κράτησης πριν την επίσκεψή σας. Για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ταξιδιωτικών συμβουλών, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών της Σιγκαπούρης.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις πτήσεις της Singapore Airlines, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα singaporeair.com. Για να συμμετάσχετε στην προστασία του περιβάλλοντος αντισταθμίζοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στις μελλοντικές σας πτήσεις, επισκεφθείτε τους ακόλουθους ιστότοπους για να μάθετε περισσότερα: carbonoffset.singaporeair.com.sg και carbonoffset.flyscoot.com