Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττει το μεγαλύτερο μέρος της χώρας, προβλήματα έχουν προκληθεί και στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», καθώς η οροφή έσταζε νερά, με τις φωτογραφίες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Όσοι επιβάτες κατευθύνονταν το μεσημέρι της Τρίτης προς τις πύλες του αεροδρομίου «Μακεδονία» αντίκρισαν τους εργαζομένους να επιχειρούν για αρκετή ώρα να μαζέψουν τα νερά που έσταζαν από την οροφή και να περιορίσουν την ποσότητα του νερού με έναν κουβά και σφουγγαρίστρες, όπως μεταδίδει το τοπικό μέσο ενημέρωσης, thesstoday.gr. Κατά τις ίδιες πηγές, πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό μέσα σε ένα μήνα περίπου που συμβαίνει μετά τις νεροποντές, και αφορά στις οροφές των κατασκευών Terminal 1 και Terminal 2.

Πηγές του αεροδρομίου «Μακεδονία» ανέφεραν στο ThessToday.gr ότι πράγματι λόγω της βροχόπτωσης έσταζαν τα νερά, και τονίζουν ότι θα επιδιορθωθεί άμεσα το πρόβλημα με τις οροφές ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που επιφέρουν οι έντονες νεροποντές στο εσωτερικό του αεροδρομίου.