Τη στιγμή της πρεμιέρας του Top Gun: Maverick, ο Tom Cruise βρισκόταν στα γυρίσματα του Mission: Impossible – Dead Reckoning.

Φρόντισε όμως να μην αφήσει…. παραπονεμένους τους παρευρισκόμενους στην πρεμιέρα στέλνοντάς τους το εν λόγω βιντεάκι.

Το βίντεο λίκαρε πριν λίγες ημέρες για πρώτη φορά στο ίντερνετ και φυσικά έγινε viral.

«Γεια σε όλους! Μακάρι να μπορούσα να είμαι εκεί μαζί σας», λέει ο Cruise, ενώ βρίσκεται πάνω σε ένα αεροπλάνο χωρίς κράνος και κρατιέται από το φτερό. «Ζητώ συγγνώμη για τον θόρυβο. Όπως μπορείτε να δείτε, τώρα γυρίζουμε το Mission: Impossible [Dead Reckoning]. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε πάνω από το πανέμορφο Blyde River Canyon στην εκθαμβωτική Νότια Αφρική. Και γυρίζουμε αυτή την ταινία για τη μεγάλη οθόνη, για να τη δει το κοινό στις υπέροχες αίθουσές σας».

Τότε ο σκηνοθέτης Christopher McQuarrie τον διακόπτει λέγοντας πως χάνουν το φως και δεν έχουν πολλή βενζίνη. Έτσι, ο Tom Cruise ζητάει από το κοινό να απολαύσουν την προβολή του Top Gun: Maverick και τους εύχεται καλό καλοκαίρι, ενώ ο σκηνοθέτης τον ξαναδιακόπτει φωνάζοντας “Action”!.

«Όλο αυτά μου κάνει» λέει ο ηθοποιός απευθυνόμενος για τελευταία φορά στο κοινό και το αεροπλάνο, στο οποίο βρίσκεται, κάνει βουτιά στο κενό, ενώ εκείνος κρατιέται…χαλαρά από το φτερό.