Ηλέκτρα Αλευρίτη

Την ανάκαμψη της αεροπορικής εταιρείας και το ενδιαφέρον της για την Ελλάδα, με τις απευθείας πτήσεις της Scoot (θυγατρική της Singapore  Airlines) από Αθήνα για Σιγκαπούρη, τόνισαν εκπρόσωποι της Singapore Airlines.

 

Συνάντηση με εκλεκτούς δημοσιογράφους είχαν σε ξενοδοχείο της Αθήνας εκπρόσωποι της Singapore Airlines όπου είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν νέα της εταιρείας, να συζητήσουν για τα τελευταία χρόνια της πανδημίας και τον αντίκτυπο στις αερομεταφορές αλλά και κάνουν γνωστό το άνοιγμα της Σιγκαπούρης προς τους τουρίστες μετά από δύο χρόνια σκληρών ταξιδιωτικών περιορισμών.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Sek Eng Lee, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Singapore Airlines, ο Kardien De Werker, Regional Offline Manager της Ευρώπης στην Singapore Airlines και o Δημήτρης Δημητρίου από την Asian  Aviation (GSA της Singapore Airlines και της Scoot στην Ελλάδα).

O κ. Sek Eng Lee ξεκίνησε λέγοντας ότι η Singapore Airlines κατέκτησε πρόσφατα δύο ορόσημα στην ιστορία της, με πρώτο τα οικονομικά αποτελέσματά της, κάνοντας το δεύτερο μεγαλύτερο ρεκόρ σε κέρδη από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο 2022, ενώ το δεύτερο ορόσημο ήταν η επιβατική κίνηση του Ιουλίου του 2022. Συγκεκριμένα, όπως είπε, η Singapore Airlines μετέφερε τον Ιούλιο πάνω από 2 εκατομμύρια επιβάτες, κάτι που συνέβη πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε η πανδημία.

Με τον κ. Sek Eng Lee, Περιφερειακό Αντιπρόεδρο Ευρώπης της Singapore Airlines

«Εχουμε ανακτήσει την επιβατική κίνηση σε σημαντικό βαθμό, πετάμε ξανά σε μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο και το Μόναχο και τα χειρότερα είναι πίσω μας», συνέχισε. «Τον καιρό της πανδημίας ευτυχώς είχαμε το cargo, όπου μεταφέραμε πολύ σημαντικές προμήθειες, όπως φαγητό και εμβόλια, ενώ παράλληλα στρατηγική μας κίνηση ήταν να είμαστε έτοιμοι για όταν θα αρθούν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί. Ετσι, κάτι σημαντικό που αποφασίσαμε, ήταν να ξεκινήσουμε να πετάμε σε ευρωπαϊκούς προορισμούς στο τέλος του 2021, και εννοώ ενώνοντας ευρωπαϊκές πόλεις, όπως για παράδειγμα το Αθήνα-Βερολίνο με την Scoot.»

«Στο σήμερα, έχουμε πια ανακτήσει τις πτήσεις μας προς Μιλάνο και Βαρκελώνη, όσον αφορά στην Ευρώπη, ενώ έχουμε προσθέσει κι άλλες πτήσεις από Αθήνα προς την Σιγκαπούρη με την Scoot non stop», κατέληξε.

Τέλος, ο κ. Sek Eng Lee μίλησε φυσικά και για τα καινούρια A380s, ένα νέο προϊόν, για την εταιρεία όπως είπε, που θα φέρει καινούρια ταξιδιωτική εμπειρία όσον αφορά στην πολυτέλεια του επιβάτη.

Ο Kardien De Werker, Regional Offline Manager της Ευρώπης στην Singapore Airlines, ο κ. Sek Eng Lee, Περιφερειακός Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Singapore Airlines, και o Δημήτρης Δημητρίου από την Asian  Aviation (GSA της Singapore Airlines και της Scoot στην Ελλάδα).