Η Leia Parker έγινε… ανεπιθύμητη σε πτήση από το Λας Βέγκας στο Λονδίνο εξαιτίας του… μεγάλου στήθους της.

Το 26χρονο μοντέλο, που περηφανεύεται ότι «έχει το μεγαλύτερο στήθος στο Ηνωμένο Βασίλειο» ισχυρίζεται ότι την έβαλαν να καθίσει στην κουζίνα του αεροπλάνου επειδή οι συνεπιβάτες της παραπονέθηκαν για το στήθος της. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Parker (@jodiejuggs)

«Όταν τα καθίσματα είναι μικρά δεν είναι καλό για το στήθος μου και πραγματικά παλεύω για να μην ενοχλώ τους άλλους επιβάτες» δήλωσε στο NeedtoKnow.online, όπως αναμεταδίδει η New York Post. Αλλά αντί να προσπαθήσουν να προσαρμοστούν, οι συνεπιβάτες του μοντέλου εξοργίστηκαν μαζί της και διαμαρτυρήθηκαν στο πλήρωμα.

«Ήταν απαράδεκτοι μαζί μου. Μία γυναίκα είπε χαρακτηριστικά σε μία αεροσυνοδό ότι ήθελε “αυτό το κορίτσι και τα ηλίθια β…α της να αλλάξουν θέση” και ότι πίεζα τον φίλο της με το στήθος μου αλλά τι να έκανα; Αφού δεν υπήρχε χώρος» είπε η Parker. Σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η 26χρονη, κάποιοι επιβάτες απαίτησαν αναβάθμιση της θέσης τους επειδή ήταν ανυπόφορα στριμωγμένοι από το μεγάλο στήθος της.

Όπως λέει η Parker, το πλήρωμα της αεροπορικής εταιρείας -την οποία δεν κατονομάζει- ήταν εξίσου απαράδεκτο και πήρε το μέρος των επιβατών. Το νεαρό μοντέλο αναγκάστηκε τελικά να αφήσει τη θέση του και να καθίσει στο χώρο της κουζίνας στο πίσω μέρος του αεροσκάφους, καθώς δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος χώρος. «Δεν είχαν άλλες θέσεις και έτσι κατέληξα να περάσω το μεγαλύτερο μέρος της πτήσης σε ένα κάθισμα στην κουζίνα. Ήταν πραγματικά οδυνηρό» λέει χαρακτηριστικά.

Το μοντέλο με το μεγάλο στήθος λέει ότι μόνο μία αεροσυνοδός της φέρθηκε σωστά, προσφέροντάς της μαξιλάρια για να περάσει κάπως πιο άνετα το 10ωρο ταξίδι με το αεροπλάνο.

Η Parker διαμαρτυρήθηκε στην αεροπορική εταιρεία για την απαράδεκτη εμπειρία της στην πτήση, αλλά λέει ότι δεν έχει λάβει ακόμη κάποια συγγνώμη.