Η Zela Aviation ανακοίνωσε την τακτική συνεργασία με την αιγυπτιακή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους και τσάρτερ FlyEgypt, καθώς η Zela Aviation θα αναλάβει να προωθήσει τη διαθεσιμότητα στα 737-800 της Fly Egypt και 737-700 για ACMI Lease από τον Οκτώβριο του 2022.

Η FlyEgypt είναι μια αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία με έδρα το Κάιρο της Αιγύπτου, η εταιρεία ιδρύθηκε το 2014. Η αεροπορική εταιρεία διαθέτει στόλο 8 αεροσκαφών και εξυπηρετεί 12 δρομολόγια στη Μέση Ανατολή και 30 δρομολόγια σε όλη την Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος της Zela Aviation κ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης σχολίασε ότι «είναι στην ευχάριστη θέση να υποστηρίξει και να προσφέρει στη FlyEgypt μια αεροπορική εταιρεία που γνωρίζουμε καλά και αυτό είναι επωφελές και για τις δύο εταιρείες καθώς θα ενισχύσει περαιτέρω τη σχέση εργασίας μας».

Η Zela Aviation από την ίδρυσή της το 2006 δραστηριοποιείται στον τομέα της ενοικίασης αεροσκαφών, ναύλωσης και πωλήσεων αεροσκαφών διατηρώντας γραφεία στην Κύπρο, την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Zela Aviation παρέχει μια σειρά υπηρεσιών για τους πελάτες της που βρίσκονται στην Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική, τη Βόρεια και Νότια Αμερική.