Το αεροπλάνο της βασίλισσας Καμίλα το χτύπησε πουλί κατά την επιστροφή του στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Ινδία.

Το αεροπλάνο της British Airways στο οποίο πιστεύεται ότι επέβαινε η βασίλισσα Καμίλα και το οποίο ταξίδευε από την Ινδία στο Λονδίνο την Παρασκευή, υπέστη σοβαρή ζημιά, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Παρά το γεγονός ότι ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για τα βασιλικά της καθήκοντα, η 75χρονη βασίλισσα, σύμφωνα με φήμες, φοβάται τις πτήσεις. Λέγεται ότι κάποτε κάθισε τρομοκρατημένη στα σκαλοπάτια ενός μικροσκοπικού ιδιωτικού τζετ κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο εξωτερικό, αρνούμενη να επιβιβαστεί. 

Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ δεν σχολίασαν το περιστατικό. Μια φωτογραφία του αεροπλάνου μετά την προσγείωση έδειξε ένα τεράστιο βαθούλωμα στο ρύγχος του αεροπλάνου. Αν και η ζημιά φαίνεται μεγάλη, τα αεροσκάφη συγκρούονται περιστασιακά με πουλιά και δεν υπήρξε κίνδυνος για το αεροσκάφος.

Η Καμίλα πιστεύεται ότι έκανε ένα διάλειμμα στην Ινδία, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος συνεχίζει τα βασιλικά του καθήκοντα. Επισκέφθηκε το ολιστικό κέντρο υγείας SOUKYA στην Μπανγκαλόρ, τουλάχιστον, επτά φορές από το 2010. Το κέντρο προσφέρει θεραπείες για περισσότερες από 100 παθήσεις.