Έσπασαν τα νερά και γέννησε εν πτήσει

Γεννητούρια εν πτήσει!

Η 21χρονη Κέντρια Ρόντεν από το Χάρτφορντ του Κονέκτικατ, πήρε άδεια από τον γιατρό της να πετάξει ενώ βρισκόταν στην 32η εβδομάδα κύησης με τελική ημερομηνία τοκετού στις 23 Οκτωβρίου. Αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι τον Σεπτέμβριο με την οικογένειά της στη Δομινικανή Δημοκρατία πριν έρθει στον κόσμο το αγοράκι της.

Καθώς η πτήση της American Airlines απογειωνόταν από τη Νέα Υόρκη, η 21χρονη -εργαζόμενη στον τομέα της υγείας- άρχισε να αισθάνεται κράμπες στο κάθισμά της στο αεροπλάνο.

«Συνεχίστηκαν και 34 λεπτά μετά την πτήση έσπασαν τα νερά μου», είπε στο Caters. «Το πλήρωμα μου έδωσε μεγάλη βοήθεια».

Η 21χρονη καθόταν δίπλα στην αδελφή της Κενταλί, 26 ετών, ενώ στριφογύριζε σε όλη τη διάρκεια της απογείωσης, μέχρι που συνειδητοποίησε ότι έσπασαν τα νερά της.

«Σοκαρίστηκα», παραδέχτηκε η Κενταλί. «Τη ρωτούσα αν ήταν σίγουρη μέχρι που σηκώθηκε και όλο το κάθισμα ήταν μούσκεμα». Έκπληκτη η 26χρονη ενημέρωσε αμέσως την υπόλοιπη οικογένεια που βρισκόταν στην πτήση, πάτησε το κουμπί πανικού και «αμέσως έσπευσαν οι αεροσυνοδοί».

Το πλήρωμα απηύθυνε έκκληση για ιατρική βοήθεια και τέσσερα άτομα έσπευσαν στο σημείο.

«Την μετέφεραν στο πίσω μέρος του αεροπλάνου και μετά από ένα εξαιρετικά αγχωτικό 20λεπτο, έγινε μια ανακοίνωση ότι είχαμε έναν νέο επιβάτη, ένα όμορφο αγοράκι που το έλεγαν Skylen», είπε η Κενταλί.

Ο Skylen Kavon-Air Francis, ο οποίος πήρε το όνομά του από την αεροπορική άφιξή του, μεταφέρθηκε από το αεροπλάνο καθώς όλοι χειροκρότησαν και καλωσόρισαν τον νέο επιβάτη. «Θυμάμαι ότι όλοι μας κινηματογραφούσαν όταν βγαίναμε από το αεροπλάνο και όλοι μου έλεγαν συγχαρητήρια», είπε η νεαρή.