Η πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, από την Κυριακή 30 Οκτωβρίου, συνδέεται απευθείας με τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Με μια εντυπωσιακή υδάτινη αψίδα (water salute) υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι του Διεθνούς Αεροδρομίου της Σόφιας την πρώτη πτήση και τους επιβάτες του πιο πράσινου στόλου της Ελλάδας και ενός από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης.

Η Σόφια αποτελεί στρατηγικό προορισμό με ισχυρούς δεσμούς με την Ελλάδα σε τουριστικό και επιχειρηματικό επίπεδο. Η ένταξή της στο διεθνές πτητικό δίκτυο της SKY express λειτουργεί ως προστιθέμενη αξία, όπως τόνισε σε πρόσφατη δήλωσή του ο CEO του κεντρικού αεροδρομίου της Βουλγαρίας, Jesus Caballero.


Με το νέο δρομολόγιο, η SKY express επεκτείνει την παρουσία της καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους σε 8 κομβικές πόλεις του εξωτερικού, προσφέροντας στους ταξιδιώτες περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές σε ανταγωνιστικούς όρους.

Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ναύλους: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, ενώ μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα premium επώνυμα προϊόντα της υπηρεσίας SKY Drinks & Bites.

Μετά μια άκρως απαιτητική θερινή περίοδο, κατά την οποία πετούσε σταθερά σε 34 ελληνικούς προορισμούς και 24 πόλεις του εξωτερικού, η ελληνική αεροπορική του μέλλοντος εκτός από την Σόφια έχει επέκτεινε πρόσφατα το δίκτυό της στο Μιλάνο και το Μόναχο.