Γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση επιτίθεται σε υπάλληλο check-in αεροπορικής εταιρείας στην Πόλη του Μεξικού, αφού καθυστέρησε για την πτήση της.

Το viral βίντεο δείχνει τη γυναίκα να ρίχνει γροθιές σε υπάλληλο της Emirates στο διεθνές αεροδρόμιο της Πόλης του Μεξικού, όταν άργησε να κάνει check-in για την πτήση της. Οι θεατές κατέγραψαν τη γυναίκα πίσω από το γραφείο όπου πραγματοποιούνται τα check-in να πετάει αντικείμενα από τις αποσκευές και τα συστήματα υπολογιστών καθώς οι εργαζόμενοι καλούσαν σε βοήθεια. Στη συνέχεια, η γυναίκα άρχισε να πετάει αντικείμενα στους θεατές, μέχρι που ανέβηκε στην κορυφή του γκισέ του check-in και ούρλιαζε πριν απομακρυνθεί από την ασφάλεια.

Το συμβάν έληξε με παρέμβαση της αστυνομίας και της ασφάλειας.

Η Emirates επιβεβαίωσε την επίθεση μετά την προσπάθεια της γυναίκας να κάνει check-in για την πτήση της καθυστερημένα και με ληγμένο διαβατήριο, αναφέρει το ρεπορτάζ της Daily Mail..

«Δεν επετράπη στην πελάτισσα να μπει στην πτήση και άσκησε σωματική βία στο προσωπικό εδάφους, οπότε χρειάστηκε να επέμβουν η ασφάλεια του αεροδρομίου και η αστυνομία», δήλωσε εκπρόσωπος της Emirates στο αμερικανικό, Fox News.