Με την ένταξη του Μιλάνου, η SKY express εξυπηρετεί πλέον δύο προορισμούς στη γειτονική χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

 Από τις 26 Οκτωβρίου, εκτός από την πρωτεύουσα της Ιταλίας, η ελληνική αεροπορική του μέλλοντος συνδέει απευθείας, πέντε ημέρες την εβδομάδα, τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών με το Αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου. Ήδη, η άφιξη της πρώτης πτήσης “πανηγυρίστηκε” σε τελετή υποδοχής από τους εκπροσώπους του Αεροδρομίου της ευρωπαϊκής πρωτεύουσας του στυλ προς τιμήν της SKY express και των επιβατών της.

Η επέκταση σε δεύτερη ιταλική πόλη, έρχεται μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη δυναμική είσοδο της SKY express στην Ιταλία με το δρομολόγιο Αθήνα – Ρώμη. Μάλιστα, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες της αυξημένης κινητικότητας μεταξύ των δύο προορισμών, η εταιρεία ανακοίνωσε πρόσφατα την περαιτέρω ενίσχυση της συνδεσιμότητάς τους σε καθημερινή πλέον βάση.

Υλοποιώντας το φιλόδοξο επιχειρησιακό της πρόγραμμα, η SKY express δημιουργεί ένα σημαντικό διεθνές αεροπορικό δίκτυο για την Ελλάδα που συνδέει χιλιάδες ταξιδιώτες με  κορυφαίους ευρωπαϊκούς προορισμούς που εξυπηρετεί ή ίδια, αλλά όλο τον κόσμο μέσω των interline συμφωνιών. Κορυφαίοι αερομεταφορείς όπως Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, El Al, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Transavia, Condor, easy jet, Delta, Emirates, Air Serbia, Royal Jordanian και Air Transat ήδη συνεργάζονται με τον πιο “πράσινο” στόλο της χώρας και έναν από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς της Ευρώπης

Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα πιο ανταγωνιστικά ναύλα: SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, ενώ μέσα στο αεροσκάφος, εκτός από free service, έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.