Με απερίγραπτη χαρά και υπερηφάνεια η Mideast Travel Worldwide για 5η συνεχή χρονιά κατακτά το βραβείο World’s Leading Destination Management Company 2022 στα World Travel Awards στο Ομάν στις 11 Νοεμβρίου στο Al Bustan Palace.

Τα World Travel Awards απονέμονται από το 1994 και βραβεύουν τις πρωταγωνίστριες επιχειρήσεις σε κάθε τομέα της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, όντας παγκοσμίως αναγνωρισμένα ως το υπέρτατο σήμα αριστείας.

Η σταθερή εμπιστοσύνη των πελατών της Mideast Travel Worldwide προς το πρόσωπο της ανταμείβει την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών της ομάδας της.

Η βράβευσή αυτή, ως η καλύτερη εταιρεία εισερχόμενου τουρισμού παγκοσμίως, καταδεικνύει την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι επισκέπτες της χώρας μας, ειδικότερα όμως την φετινή χρονιά αποκτά επιπλέον αξία, λαμβάνοντας υπόψιν πως κλείνει μια 5ετία συνεχούς αριστείας κατά την οποία ο τουρισμός δοκιμάστηκε εντονότατα.
Όλη η ομάδα της Mideast Travel Worldwide αισθάνεται υπερήφανη για την αναγνώριση του έργου της και δεσμεύεται να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να σας ταξιδεύει και να σας προφέρει μοναδικές εμπειρίες!

Η κ. Κατερίνα Μούσμπε, ιδιοκτήτρια της εταιρίας, παρέλαβε το βρaβείο και δήλωσε :
«Σας ευχαριστούμε για αυτή την τιμητική διάκριση που οφείλουμε κυρίως στους ανθρώπους μας που μας γεμίζουν πάντα με περηφάνια εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την ασφάλεια που χρειάζονται οι πελάτες μας, αλλά και σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε και που μας εμπνέετε να εξελισσόμαστε συνεχώς.

Αυτή η βράβευσή μας, αποδεικνύει την εξαιρετική παροχή υπηρεσιών που προσφέρει η ομάδα μας, και αναγνωρίζεται για μια διαδοχική 5ετία, η οποία εμπεριέχει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους του τουρισμού.

Δεσμευόμαστε λοιπόν, απέναντι σας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε την ίδια υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας σε όλους τους πελάτες μας και την υποστήριξή μας στους πολύτιμους συνεργάτες μας, για να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε πάντα στις προσδοκίες σας.»