Αεροπλάνο που μετέφερε 53 σκύλους και τρεις ανθρώπους έκανε μια «καταστροφική» αναγκαστική προσγείωση σε χιονισμένο γήπεδο γκολφ, στο Ουισκόνσιν.

Το αεροσκάφος μετέφερε από τη Νέα Ορλεάνη σκύλους που αναζητούν ένα σπίτι. Ευτυχώς, τόσο οι άνθρωποι όσο και κάποια από τα ζώα που επέβαιναν στην πτήση τραυματίστηκαν μόνο ελαφρά και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τη ζωή τους.

Για άγνωστο έως τώρα λόγο, το αεροπλάνο πέρασε μέσα από δέντρα με συνέπεια να κοπούν τα φτερά του. Στη συνέχεια έπεσε σε ένα χιονισμένο γήπεδο του γκολφ στο Πιγουόκι, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 40’ από το Μιλγουόκι, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WTMJ-TV.

Αμέσως εργαζόμενοι στο γήπεδο γκολφ έσπευσαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους και τους σκύλους να απεγκλωβιστούν από τα συντρίμμια ενώ γρήγορα έφτασαν εκεί και οι διασώστες.

«Ήταν μια σχετικά καταστροφική προσγείωση, κατά την οποία πέρασαν μέσα από δέντρα», δήλωσε ο Μάθιου Χέρτερ, από την Πυροσβεστική υπηρεσία της περιοχής. «Ο πιλότος και ο συγκυβερνήτης του έκαναν απίστευτη δουλειά για να κατεβάσουν αυτό το αεροσκάφος στο έδαφος», συμπλήρωσε.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Humane Animal Welfare Society (@haws_waukesha)