Το in flight περιοδικό της SKY express βρίσκεται στη θέση του. Αυτή τη φορά, μας μεταφέρει στον κόσμο της διεθνούς φήμης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, μοιράζεται με τους επιβάτες τις απόψεις του πλέον επιδραστικού οικονομολόγου Jean Tirole και τα σχέδια του σκηνοθέτη Μιχαήλ Μαρμαρινού για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2023 “ELEVSIS”.

Σταθερή πηγή έμπνευσης για το FLY MAGAZINE αποτελεί η επιθυμία για ταξίδια και η αναζήτηση νέων εμπειριών. Με τη σύγχρονη αισθητική και την πλούσια, δίγλωσση θεματολογία του, μας επανασυστήνει την Αθήνα ως τη Μητρόπολη της Τέχνης που εκπλήσσει. Παράλληλα, ξεφυλλίζοντας το περιοδικό της SKY express γνωρίζουμε τη Μακεδονία ως ταξιδιωτικό προορισμό· μέσα από ένα πρωτογενές αφιέρωμα το οποίο εκτείνεται από τον πολυπολιτισμικό, χαρακτήρα της Θεσσαλονίκης και τη βιοποικιλότητα του Έβρου, μέχρι τη σπάνια ομορφιά της Καστοριάς και της Αλεξανδρούπολης

Σε αυτή την έκδοση, η συγγραφέας του δημοφιλούς ιστορικού μυθιστορήματος «Το νησί», Βικτόρια Χισλόπ εξηγεί τους τρόπους που η λογοτεχνία μας συμφιλιώνει με τις πληγές μας. Επιπλέον, ο Νομπελίστας οικονομολόγος Jean Tirole παραχωρεί μία συνέντευξη διαφορετική από τις συνηθισμένες ενώ ο σκηνοθέτης Μιχαήλ Μαρμαρινός, καλλιτεχνικός διευθυντής της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2023 “ELEVSIS”, παρουσιάζει τα σχέδιά του για τον Θεσμό. 

Στις σελίδες του περιοδικού, οι αναγνώστες θα βρουν προτάσεις που αναβαθμίζουν την ταξιδιωτική εμπειρία σε αγαπημένες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, σύμφωνα πάντα με το μοναδικό στυλ και τις επιλογές που προσφέρει κάθε μία ξεχωριστά.

Το δεύτερο τεύχος (Χειμώνας – Άνοιξη 2023) βρίσκεται ήδη σε όλες τις πτήσεις της SKY express, στα business lounge της Aθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου και της Ρόδου, αλλά και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και σημεία σε όλη τη χώρα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ομάδα της SKY express στο editorial: «Είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσετε τα ταξίδια. Να αφήσετε πίσω σας την πίεση της καθημερινότητας, να πιστέψετε στην αξία της στιγμής, να ξεφύγετε από το βάρος που σας κρατάει καθηλωμένους μέσα στο σπίτι. Αν αποφασίσατε ότι δεν θα το βάλετε κάτω, ότι θα σταθείτε πάνω από τις περιστάσεις, θα δοκιμάσετε με τις αποφάσεις σας να αλλάξετε τα δεδομένα, τότε ειλικρινά σας περιμένουν μοναδικές εμπειρίες, ζηλευτοί προορισμοί»