● Η Cyprus Airways μεταφέρει δώδεκα φορές περισσότερη κίνηση τον Νοέμβριο του 22 σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους
● Πραγματοποιεί +406% περισσότερες πτήσεις από τον Νοέμβριο του ’21
● Αύξηση του συντελεστή πληρότητας σε ετήσια βάση κατά 24p.p
● Βελτίωση σε σχέση με τα αποτελέσματα πριν από την πανδημία
● Συνεχίζεται η υγιής τάση των προκρατήσεων για το χειμώνα 22/23
● Το θερινό πρόγραμμα είναι τώρα προς πώληση και παρουσιάζει θετική τάση

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κίνησης για τον Νοέμβριο του ’22. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε συνολικά 239 πτήσεις (406% αύξηση σε σχέση με το Νοέμβριο του ’21) και μετέφερε συνολικά 29.820 επιβάτες (1260% αύξηση σε σχέση με το Νοέμβριο του ’21), καταγράφοντας συντελεστή πληρότητας 74%, μια σημαντική αύξηση του συντελεστή πληρότητας των θέσεων κατά 24p.p σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.

“Με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω ότι η Cyprus Airways συνεχίζει τη θετική της πορεία και τα αποτελέσματά της ακόμη και το χειμώνα. Τα στοιχεία αυτά είναι αξιοσημείωτα, ακόμη και σε σύγκριση με αυτά που καταγράφηκαν τον Νοέμβριο του 2019, πριν από την έναρξη της πανδημίας. Τον περασμένο μήνα (Νοέμβριος 22) μεταφέραμε 1260% περισσότερη κίνηση και πραγματοποιήσαμε 406% περισσότερες πτήσεις σε σχέση με τον Νοέμβριο του ’19”, δήλωσε η Natalya Milovanova, Οικονομική Διευθύντρια της εταιρείας.

Τον Δεκέμβριο η Cyprus Airways συνεχίζει να βλέπει μεγάλη ζήτηση για θέσεις. Για την εξυπηρέτηση αυτής της απαίτησης, έκανε σχέδια για την αύξηση της χωρητικότητας θέσεων μεταξύ 15 Δεκεμβρίου και 15 Ιανουαρίου 2023 στην Αθήνα, το Ερεβάν και το πρόσφατα εγκαινιασμένο δρομολόγιο του Παρισιού, αυτό για να διευκολύνει τους εισερχόμενους τουρίστες και τους Κύπριους που επισκέπτονται την Κύπρο κατά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Για να συνεχίσει να ενισχύει τη ζήτηση στοχεύοντας ειδικά στους λάτρεις των χριστουγεννιάτικων αγορών, η αεροπορική εταιρεία έχει εκδώσει ειδικές προσφορές για ημερήσιες εκδρομές στην Αθήνα, καθώς και άλλες προσφορές στα πρόσφατα δρομολόγια που εγκαινίασε για το Παρίσι και τη Ρώμη.

“Συνεχίζουμε τη σταθερή μας δέσμευση για την τόνωση της τουριστικής ζήτησης και τη διευκόλυνση των ταξιδιών από και προς το νησί. Ως ο μοναδικός αερομεταφορέας με κυπριακή σημαία, εργαζόμαστε προς όφελος της κυπριακής οικονομίας και της τουριστικής βιομηχανίας της, όλο το χρόνο”, πρόσθεσε η κ. Milovanova.