Εκτός ελέγχου βγήκε μία μητέρα από την Αλαμπάμα των ΗΠΑ, καθώς πέταξε έναν υπολογιστή σε υπάλληλο αεροπορικής εταιρείας όταν συνειδητοποίησε ότι είχε χάσει τα παιδιά της στο αεροδρόμιο.

Η Camilia McMillie, 25 ετών, αντιμετωπίζει ποινικές κατηγορίες για το ξέσπασμά της που κατέγραψε η κάμερα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Μαϊάμι. Το βίντεο δείχνει τη μητέρα να φωνάζει και να χτυπά πράγματα από τον πάγκο, αφού τα δύο μικρά παιδιά της είχαν φύγει για την τουαλέτα, ενώ έκανε check-in για την πτήση ανταπόκρισης με την American Airlines.

«Μόλις (γυναίκα) παρατήρησε ότι τα παιδιά δεν ήταν μαζί της, έγινε έξαλλη και άρχισε να ουρλιάζει, απαιτώντας από τον υπάλληλο της πύλης να βρει τα παιδιά της», εξήγησε η αστυνομία.

Η McMillie, η οποία ταξίδευε προς τη Νέα Υόρκη, φέρεται να φαίνεται να φωνάζει και να χτυπά το μηχάνημα που διαβάζει την κάρτα επιβίβασης. Τελικά άρπαξε τον υπολογιστή και τον πέταξε στην υπάλληλο της πύλης, προκαλώντας μώλωπες στον ώμο της γυναίκας.

Σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης που περιήλθε στην κατοχή της nypost, το ξέσπασμα της McMillie προκάλεσε ζημιές ύψους 10.000 δολαρίων. Της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βαριά σωματική βλάβη, εγκληματική βλάβη και ανάρμοστη συμπεριφορά.