Η Cyprus Airways προσφέρει στους επισκέπτες της, που ταξιδεύουν με τις πτήσεις της κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, δωρεάν πτήσεις.

Κάθε μέρα, οι πελάτες που ταξιδεύουν σε επιλεγμένες πτήσεις της Cyprus Airways, έχουν αυτόματα την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε κλήρωση, με βάση τον αριθμό της θέσης τους, και να κερδίσουν πτήσεις με την υπηρεσία της αεροπορικής εταιρείας για να ταξιδέψουν το επόμενο έτος.

“Με αυτή την προώθηση θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας για την τεράστια υποστήριξή τους το 2022. Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε πετύχει τόσο αξιοσημείωτα αποτελέσματα φέτος”, δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας.

“Η εορταστική περίοδος είναι η εποχή για να επισκεφθείτε φίλους και οικογένεια και είμαι στην ευχάριστη θέση να σημειώσω ότι η Cyprus Airways το κάνει όλο και πιο εύκολο προσθέτοντας πτήσεις και προορισμούς. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας και να φιλοξενούμε όλο και περισσότερους πελάτες στις πτήσεις μας το 2023”, πρόσθεσε ο κ. Sies.

Αυτή η κλήρωση εν πτήση θα συνεχιστεί για όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου. Πάνω από 50 εισιτήρια μετ’επιστροφής θα προσφερθούν τις επόμενες τρεις εβδομάδες.