Αεροσυνοδοί της Thai Airways, σε δρομολόγιο από την Μπαγκονγκ στην Καλκούτα χώρισαν επιβάτες που πιάστηκαν στα χέρια.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral, φαίνονται κάποιοι επιβάτες να χαστουκίζουν έναν άνδρα πολλές φορές. Ο καβγάς ξεκίνησε για άγνωστη αιτία. Αρχικά δύο άνδρες τσακώνονται φραστικά. Ένας από τους άνδρες ακούγεται να λέει «κάτσε ήσυχα» ενώ ο άλλος λέει «άσε κάτω το χέρι σου». Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, η λεκτική διαμάχη εξελίχθηκε σε σωματική και ο ένας άρχισε να χαστουκίζει τον άλλον επιθετικά.

Ο άντρας (αυτός που δέρνει) πρώτα βγάζει τα γυαλιά του και χτυπά τον άλλον επιβάτη, ενώ τον «βοηθούν» και οι φίλοι του. Ο άλλος επιβάτης φαίνεται να υπερασπίζεται τον εαυτό του ενώ οι άλλοι επιβάτες του αεροπλάνου φωνάζουν στον πρώτο άνδρα να σταματήσει να χτυπάει τον άτυχο επιβάτη.

Από την αρχή του καβγά, μια αεροσυνοδός προσπαθεί να ηρεμήσει τον οξύθυμο επιβάτη και να προλάβει τα χειρότερα. Μόλις αρχίζει το ξύλο απομακρύνεται ενώ στη συνέχεια επιστρέφει με μία συνάδελφό της για να χωρίσουν τους επιβάτες.

Οι χρήστες του Twitter σχολίασαν τον οξύθυμο άνδρα στο βίντεο λέγοντας ότι τέτοιοι επιβάτες πρέπει να μπαίνουν σε λίστα απαγόρευσης πτήσεων.

Άλλοι αναρωτήθηκαν επίσης πώς θα μπορούσε κάποιος να συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο σε μια πτήση ενώ κάποιοι είπαν ότι «λυπούνται» τα πληρώματα καμπίνας που πρέπει να αντιμετωπίζουν τέτοιες καταστάσεις.