Στιγμές έντασης μέσα σε αεροπλάνο που επρόκειτο να απογειωθεί από τα Χανιά με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ένα τεχνικό πρόβλημα έφερε καθυστέρηση στην απογείωση με τους επιβάτες να βρίσκονται ήδη μέσα στο αεροπλάνο. Στις ερωτήσεις ορισμένων για το πότε ακριβώς θα ταξιδέψουν, οι αεροσυνοδοί δεν μπορούσαν να δώσουν ξεκάθαρη απάντηση και αυτό προκάλεσε σε κάποιους οργή. Επιβάτες περιγράφουν την κατάσταση που αντιμετώπισαν μέχρι το πρόβλημα να λυθεί και το αεροσκάφος να ξεκινήσει το ταξίδι του, από τα Χανιά για τη Θεσσαλονίκη.

Τεράστια ταλαιπωρία για επιβάτες αεροπλάνου από Χανιά για Θεσσαλονίκη που ήταν προγραμματισμένη για τις 21:35 το βράδυ της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου του 2023. Δεκαπέντε λεπτά μετά, στις 21:50, το πλήρωμα ενημέρωσε το επιβατικό κοινό πως θα υπάρξει μία ώρα καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος στο αεροσκάφος.

Όπως ανέφερε επιβάτης στο zarpanews.gr «ούτε ένα νερό δεν προσέφεραν. Κάποιοι αρχίζουν να παθαίνουν κρίσεις πανικού. Άλλοι ζητούν να αποβιβαστούν με την απάντηση να είναι αρνητική. Ο κόσμος είναι εξαγριωμένος» είπε χαρακτηριστικά.

Τελικά το αεροπλάνο απογειώθηκε αργότερα όταν το πρόβλημα αποκαταστάθηκε και έφτασε στη Θεσσαλονίκη, με τους επιβάτες που ταλαιπωρήθηκαν

Πηγή: newsit.gr