Σύμφωνα με την εταιρεία ταξιδιωτικών υπηρεσιών OAG, η πιο συνεπής αεροπορική εταιρεία για το 2022 ήταν η Garuda Indonesia, με το 95,63% των πτήσεων να αναχωρεί στην ώρα του.

Στη δεύτερη θέση ακολούθησε η Safair από τη Νότια Αφρική, ενώ η γερμανική Eurowings ανήλθε στην 3η θέση, καταγράφοντας επιδόσεις 95,3% και 95,26% αντίστοιχα.

Στο σύνολό τους, βέβαια, ο αεροπορικός κλάδος δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες των επιβατών, καθώς μόλις το 25% των πτήσεων εκτελέστηκε εντός χρονοδιαγράμματος.

Την ίδια στιγμή, μόλις μία αμερικανική αεροπορική κατάφερε να διεισδύσει στην κορυφαία 20άδα, με τη Delta Airlines να βρίσκεται στην 17η θέση με ποσοστό 81,79%.

Εντύπωση δε, προκαλεί η καθολική απουσία των ευρωπαϊκών εταιρειών, κάτι που οφείλεται στις εκτεταμένες ελλείψεις σε εργαζομένους κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών, όταν στα περισσότερα αεροδρόμια της Γηραιάς Ηπείρου επικρατούσε ένα… χάος. Όσον αφορά τις επιδόσεις των αεροδρομίων, η Ιαπωνία ήταν η απόλυτη κυρίαρχη, καταλαμβάνοντας τις μισές θέσεις της πρώτης 20άδας. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Οσάκα αναρριχήθηκε στην 1η θέση, με το 91,45% των πτήσεων να αναχωρεί στην ώρα του.