Η Singapore Airlines λανσάρει τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με τίτλο Welcome to World Class (Καλώς ήρθατε στην Παγκόσμια Θέση). Η καμπάνια αντανακλά τη δέσμευση της αεροπορικής εταιρείας να προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία στους πελάτες της κατά τη συνολική ταξιδιωτική διαδρομή.

 

Σε σκηνοθεσία της φημισμένης σκηνοθέτιδας Liz Murphy, το συγκινητικό βίντεο γυρίστηκε στη Σιγκαπούρη, στο Ώκλαντ της Νέας Ζηλανδίας, τη Βαρκελώνη της Ισπανίας, τη Βομβάη της Ινδίας και τη Σαγκάη της Κίνας.

Στο βίντεο 90 δευτερολέπτων το εμβληματικό πλήρωμα καμπίνας της Singapore Airlines παρουσιάζει τις διαφορετικές και προσωπικές τους εμπειρίες με ανθρώπους και πολιτισμούς από όλο τον κόσμο. Η ξεχωριστή τους σχέση με τους πελάτες της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και ο χαρακτηριστικός συνδυασμός ενσυναίσθησης που διαθέτουν και εμπιστοσύνης που αποπνέουν, επιτρέπουν στην Singapore Airlines να παρέχει καθημερινά υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ο κ. Lee Lik Hsin, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Εμπορικών Υπηρεσιών της Singapore Airlines, δήλωσε: “Στη Singapore Airlines, η αριστεία στην εξυπηρέτηση είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA μας και οι πελάτες μας βρίσκονται στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε. Αυτή η εκστρατεία υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευσή μας να προσφέρουμε μια ταξιδιωτική εμπειρία παγκόσμιας κλάσης, ανεξάρτητα από τη διάρκεια του ταξιδιού”.

Η αεροπορική εταιρεία πραγματοποίησε εμπεριστατωμένη έρευνα για να μετρήσει την παγκόσμια εικόνα του εμπορικού της σήματος και χρησιμοποίησε τα συμπεράσματα για να δημιουργήσει μια καμπάνια που απευθύνεται στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο της καμπάνιας Welcome to World Class της Singapore Airlines είναι διαθέσιμο στη διεύθυνση: https://bit.ly/3XU6kdJ