Η αεροπορική εταιρεία TUS Airways ανακοινώνει τον διορισμό της BBT Air – Aviation Services ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα.

Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις, την ανάπτυξη και τη γενικότερη εκπροσώπηση της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας τόσο προς μεμονωμένους πελάτες όσο και προς τα τουριστικά γραφεία. 

Ο CEO της TUS Airways, Ahmed Aly, δήλωσε: “Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά για την TUS Airways. Είμαστε ικανοποιημένοι με την επιλογή της BBT Air ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων. Η εμπειρία και η γνώση τους στην τοπική αγορά μας δίνει τη βεβαιότητα ότι μπορούμε να επεκτείνουμε περαιτέρω το αποτύπωμά μας στην Ελλάδα και ότι θα εκπροσωπήσουν την TUS Airways με τα υψηλότερα πρότυπα εξυπηρέτησης.” 

Παράλληλα, ο Εμπορικός Διευθυντής της BBT Air, κ. Κωνσταντίνος Μελάς δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα συνεργασία GSA και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η τεχνογνωσία μας θα φέρει τα μέγιστα αποτελέσματα στη δυναμική εισαγωγή της TUS Air στην ελληνική αγορά. Με ένα συνεχώς διευρυνόμενο δίκτυο, νέα αεροσκάφη, άριστη εξυπηρέτηση, ανταγωνιστικές τιμές και φρέσκια νοοτροπία, η TUS Airways είναι εδώ για να αλλάξει τα πρότυπα μεταφοράς μεταξύ Ελλάδας, Ισραήλ, Κύπρου και της Ευρώπης.”

Η TUS Airways είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Κύπρου και εξυπηρετεί προγραμματισμένες και ναυλωμένες πτήσεις, από την ίδρυσή της το 2015. Διαχειρίζεται έναν νέο στόλο αεροσκαφών, που αποτελείται από τα μοντέρνα Airbus A320, 180 θέσεων, πετώντας σε προορισμούς μεταξύ Κύπρου, Ισραήλ, Ελλάδας, Ευρώπης και Μέσης Ανατολής.
Η TUS Airways ιδρύθηκε με το όραμα να προσφέρει μεγαλύτερη προσβασιμότητα από την Κύπρο και τις γειτονικές χώρες της Ανατολικής Μεσογείου, με βολικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της ημέρας, με αληθινή κυπριακή φιλοξενία και ελκυστικές τιμές.

Η TUS Airways έχει το όραμα να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών της, μέσω του επαγγελματισμού και των αξιών που πρεσβεύει και την αποστολή να δημιουργήσει αξέχαστες ταξιδιωτικές εμπειρίες!

Στο χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων η TUS Airways πετάει:

 • Αθήνα προς Τελ Αβίβ με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή
 • Ηράκλειο προς Λάρνακα με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

Αυτό το καλοκαίρι, η TUS Airways θα πραγματοποιήσει πτήσεις:

 • Αθήνα προς Τελ Αβίβ με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή
 • Ηράκλειο προς Τελ Αβίβ με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή
 • Πρέβεζα προς Τελ Αβίβ με 4 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή
 • Ρόδος προς Τελ Αβίβ με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο
 • Κέρκυρα προς Τελ Αβίβ με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

Επίσης:

 • Ηράκλειο προς Λάρνακα με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Δευτέρα, Παρασκευή και Κυριακή
 • Πρέβεζα προς Λάρνακα με 2 εβδομαδιαίες πτήσεις, κάθε Τρίτη και Σάββατο
 • Κέρκυρα προς Λάρνακα, κάθε Σάββατο
 • Χανιά προς Λάρνακα, κάθε Κυριακή
 • Κεφαλονιά προς Λάρνακα, κάθε Τρίτη

Οι πτήσεις είναι ήδη δημοσιευμένες και διαθέσιμες προς πώληση μέσω του ιστοτόπου της αεροπορικής εταιρείας www.tusairways.com, μέσω των τουριστικών γραφείων με απευθείας πρόσβαση στην B2B πλατφόρμα της εταιρείας αλλά και μέσω των GDS Amadeus και Sabre. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να αγοράζουν τα εισιτήριά τους από την BBT Air Aviation Services στο τηλέφωνο 210 9793500, η οποία επίσης δέχεται και διαχειρίζεται όλα τα αιτήματα για ομαδικές μετακινήσεις.  

Σε όλες τις πτήσεις προσφέρονται τρεις κατηγορίες ναύλων, SAVER, FLEX και CLASSY, προσφέροντας περισσότερες επιλογές υπηρεσιών, άνεση και ευελιξία, εξυπηρετώντας τις ανάγκες όλων των επιβατών, τόσο στο αεροδρόμιο όσο και κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες www.tusairways.com και www.bbtair.gr ή να καλέσετε στο τηλεφωνικό κέντρο +30 210 9793500 και στο tusairways@bbtair.gr