Διαχρονική πολυτέλεια, άνεση, ζεστασιά, κομψότητα, εκλεπτυσμένες υπηρεσίες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη.

To Grand Hotel Palace είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων στη Θεσσαλονίκη που βρίσκεται σε κομβικό σημείο στην είσοδο της πόλης και διαθέτει συνολικά 258 δωμάτια και σουίτες κατανεμημένα στους έξι ορόφους του νεοκλασικού κτηρίου μοναδικής αρχιτεκτονικής.

Το Grand Hotel Palace αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη με 13 πολυτελείς, άνετες και λειτουργικές αίθουσες. Στόχος των ανθρώπων του Grand Hotel Palace είναι να προσφέρουν φιλοξενία υψηλής αισθητικής σε ένα πολυτελές και άνετο περιβάλλον, κάτι που διαπιστώσαμε από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην καθαριότητα του ξενοδοχείου, όπως επίσης στο πλούσιο ποιοτικά και ποσοτικά πρωινό, όπου μπορείτε, μεταξύ άλλων, να γευτείτε τα τοπικά προϊόντα, όπως μπουγάτσα, κουλούρι Θεσσαλονίκης κ.ά.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.grandhotelpalace.gr.

Τα νέα must see σημεία της Θεσσαλονίκης

Οσον αφορά στους γευστικούς σας κάλυκες, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε νέες προτάσεις bao buns από το Thess Bao, που σίγουρα θα δώσουν μια διαφορετική νότα στην ταξιδιωτική σας εμπειρία. Ακόμα, στα Λαδάδικα, επισκεφτείτε το εστιατόριο Συν-Τροφή, για «πειραγμένα» πιάτα.

Μετά από έξι χρόνια απουσίας, η ιστορική αγορά Μοδιάνο άνοιξε πρόσφατα, πλήρως ανακαινισμένη, δίνοντας έναν αέρα εξωτερικού στη Θεσσαλονίκη και πρέπει να την επισκεφτείτε οπωσδήποτε. Φρέσκα και συσκευασμένα προϊόντα, εκλεκτές ελληνικές και πολυπολιτισμικές γεύσεις, σε ένα μοναδικό περιβάλλον υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής και ιστορικής σημασίας που συνδυάζει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και αντανακλά τον γαστρονομικό πλούτο και πολιτιστικό δυναμισμό της Θεσσαλονίκης.