Σημαντική προβολή συνεχίζουν να γνωρίζουν η Τήνος, η Πάρος, η Ελαφόνησος και η Μήλος ως ιδανικοί προορισμοί για γάμους  στη βρετανική και ιρλανδική αγορά , μετά την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στην πρεσβευτική κατοικία στο Λονδίνο.

Τη σκυτάλη της προβολής ανέλαβε αυτή τη φορά η βρετανική TTG Media που παρουσιάζει τα τέσσερα νησιά με στοιχεία που άντλησε από τον ΕΟΤ, σε συνέχεια αντίστοιχου ενημερωτικού σημειώματος του Οργανισμού, ο οποίος συμμετείχε, μέσω του γραφείου του στη βρετανική πρωτεύουσα, στη διοργάνωση , σε συνεργασία με τους Δήμους και την MTC GROUP. Η συγκεκριμένη δημοσίευση αναμένεται να έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα, δεδομένου ότι το συγκεκριμένο εκδοτικό συγκρότημα παρέχει έγκυρες ειδήσεις και ενημερωτικά στοιχεία της ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε ένα μηνιαίο περιοδικό στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία σε Tour Operators, ταξιδιωτικούς πράκτορες, και εταιρείες κρουαζιέρας, με έμφαση στους οργανωτές ταξιδιών πολυτελείας. Είναι επίσης το επίσημο έντυπο της έκθεσης World Travel Market του Λονδίνου και συνεργάτης του Institute of Travel & Tourism (ITT) και της Ιρλανδικής Ένωσης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων ενώ η TTG Luxury είναι συνεργάτης πολυμέσων για τη διεθνή αγορά πολυτελών ταξιδιών (ILTM).

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, είχε προγραμματιστεί έγκαιρα και αποτέλεσε το επιστέγασμα των επαφών που είχαν προηγηθεί στη διάρκεια της έκθεσης World Travel Market στο Λονδίνο, όπου επίσης δόθηκε έμφαση στις εναλλακτικές δυνατότητες που προσφέρει κάθε προορισμός τόσο για την ποιοτική αναβάθμιση όσο και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Με στόχο δε, τη μεγιστοποίηση του συνολικού αποτελέσματος, με μέριμνα του γραφείου ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, διανεμήθηκαν οι παρουσιάσεις σε μορφή power point σε όσους προσκλήθηκαν, δεδομένου του τεχνοκρατικού χαρακτήρα με τον οποίο συντάχθηκαν.

Στη φωτογραφία, οι Δήμαρχοι Ελαφονήσου Έφη Λιάρου, Τήνου Γιάννης Σιώτος και Μήλου Μάνος Μικέλης με τον πρόεδρο της τουριστικής Επιτροπής Μήλου Αβέρκιο Γαϊτανή, με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, τον πρέσβη της Ελλάδας στη Βρετανία κ. Ραπτάκη και τη διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ στο Λονδίνο Ελένη Σκαρβέλη στην πρεσβευτική κατοικία.