Μια τιμητική βραδιά για τους πρωταγωνιστές του Yachting, του θαλάσσιου τουρισμού και του τουρισμού πολυτέλειας

 

Η ONDECK MEDIA παρουσιάζει το 2ο Υachting Awards Gala 2023 σε μια λαμπερή βραδιά που θα τιμήσει όλους τους πρωταγωνιστές του ελληνικού Yachting.
Το Gala θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Απριλίου 2023, στο Ζάππειο Μέγαρο της Αθήνας.

Τα Yachting Awards που θεσμοθετήθηκαν το 2019 από την ONDECK Media, τους ειδικούς στο χώρο του Yachting στην Ελλάδα, έχουν ως στόχο να τιμήσουν και αναδείξουν όλους τους άξιους επαγγελματίες που με τις δραστηριότητές τους και το έργο τους συμβάλλουν στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού στην Ελλάδα και στην εξέλιξη του Yachting.

Ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μια από τις δυναμικότερες μορφές του σύγχρονου τουρισμού, με σημαντική συμμετοχή στις οικονομίες των χωρών. Εξασφαλίζει υψηλή ποιότητα διαμονής και υπηρεσιών και συνδέεται άμεσα με την πολυτέλεια, την ευεξία, την άνεση και την χαλάρωση, αλλά και την ανεξαρτησία και την περιπέτεια. Οι δραστηριότητες του θαλάσσιου τουρισμού συγκροτούν μια από τις μεγαλύτερες αγορές παγκοσμίως και είναι βέβαιο ότι θα παρουσιάσει υψηλή άνοδο στα επόμενα έτη, καθώς ήδη στα χρόνια της πανδημίας φανέρωσε την δυναμική του. Σε αυτό το πεδίο η Ελλάδα έχει σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης και χρειάζεται τη συμμετοχή όλων για να μην γίνει ο θαλάσσιος τουρισμός η χαμένη ευκαιρία δισεκατομμυρίων για τη χώρα μας.

Η Ελλάδα είναι με μια χώρα που διαθέτει πάνω από 15.000 χλμ ακτογραμμής, ονειρεμένος τόπος για κάθε λάτρη του Yachting. Οι επαγγελματίες του Yachting με τη συνέπεια, το έργο και το όραμα που τους διακρίνει έχουν καταφέρει να βάλουν την Ελλάδα στους κορυφαίους προορισμούς Yachting στον κόσμο. Τους επαγγελματίες αυτούς θα τιμήσουμε για τη συμβολή τους στην ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού σε όλη τη χώρα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον συμβολικό χώρο του Ζαππείου, παρουσία στελεχών του Yachting, του θαλάσσιου τουρισμού, του luxury industry, αλλά και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο των media, των επιχειρήσεων και της πολιτικής. Τα βραβεία θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του Alpha TV, Βίκυ Χαντζή.

Yachting Awards της ONDECK MEDIA επιστρέφουν και θα είναι πιο λαμπερά από ποτέ. Η βραδιά της μεγάλης γιορτής επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και θα φέρει στο προσκήνιο τα σημαντικά επιτεύγματα των πρωταγωνιστών του θαλάσσιου τουρισμού.

 

Τα Honorary Yachting Awards 2023 της ONDECK MEDIA τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).