Αεροσυνοδός αποκάλυψε την αλήθεια για το τι συμβαίνει όταν ένας επιβάτης πεθαίνει σε μια πτήση σε βίντεο στο tik tok που έγινε viral.

«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σημειώσετε είναι ότι αν κάποιος αρρωστήσει σοβαρά σε μια πτήση, το πλήρωμα θα προσπαθήσει να του προσφέρει άμεση βοήθεια». Αν αυτό σημαίνει εκτροπή της πτήσης και παροχή πρώτων βοηθειών στον αέρα, αυτό θα κάνουν. Ωστόσο, αν κάποιος πεθάνει απροσδόκητα και χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορεί να συμβούν», εξήγησε η αεροσυνοδός σε σχετικό βίντεο που δημοσίευσε στην σελίδα της στο TikTok.

«Μια γυναίκα που καθόταν δύο σειρές πίσω μου σε μια 11ωρη πτήση από τη Φρανκφούρτη στη Σιγκαπούρη είχε σταματήσει να αναπνέει στο τελευταίο σκέλος του ταξιδιού», της είχε αναφέρει μια επιβάτης. Μια είδηση που την συγκλόνισε έχοντας σαν δεδομένο το τι έχει βιώσει η ίδια.

 

@danidboyy1 ⛔️Trigger warning⚠️ This video may contain distressing content #cabincrew #aviation #airline #didyouknow #flightattendants ♬ original sound – Daniboy