Η Cyprus Airways ανακοίνωσε το χειμερινό της πρόγραμμα πτήσεων και καταργεί τα τέλη κράτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε όλες τις πτήσεις και τους προορισμούς.

Το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας περιλαμβάνει μια σειρά από προορισμούς σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, με πτήσεις από και προς μεγάλες πόλεις όπως η Αθήνα, το Παρίσι, το Τελ Αβίβ και η Ρώμη. Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες τόσο των ταξιδιωτών επαγγελματικών ταξιδιών όσο και των ταξιδιωτών αναψυχής, προσφέροντας βολικές ώρες πτήσεων και προσιτούς ναύλους.

Συγκεκριμένα, το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων ξεκινά στις 29 Οκτωβρίου και η Cyprus Airways θα σας μεταφέρει στα εξής μέρη:

Αθήνα: με διπλές καθημερινές πτήσεις
Τελ Αβίβ: με καθημερινές πτήσεις
Ρώμη: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Παρίσι: με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις
Ερεβάν: με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις
Βηρυτός: με καθημερινές πτήσεις
Κάιρο: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Πράγα: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Μιλάνο: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Ζυρίχη: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Θεσσαλονίκη: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις
Ηράκλειο: με τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις
Ντουμπάι: με δύο εβδομαδιαίες πτήσεις

Για να κάνουν τα ταξίδια ακόμη πιο προσιτά, η Cyprus Airways καταργεί τα τέλη κράτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε όλες τις πτήσεις και όλους τους προορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να εξοικονομήσουν το κόστος των πτήσεών τους, διευκολύνοντας τον προγραμματισμό και την κράτηση του ταξιδιού τους.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε το χειμερινό μας πρόγραμμα πτήσεων και την κατάργηση των τελών κράτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα”, δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways. “Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας βολικές και προσιτές ταξιδιωτικές επιλογές και πιστεύουμε ότι αυτή η προσφορά θα διευκολύνει όσο ποτέ άλλοτε τους ανθρώπους να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους και να εξερευνήσουν νέους προορισμούς”.

Η προσφορά είναι διαθέσιμη για περιορισμένο μόνο χρονικό διάστημα, οπότε οι πελάτες ενθαρρύνονται να προγραμματίσουν τις πτήσεις τους το συντομότερο δυνατό για να επωφεληθούν από την εξοικονόμηση χρημάτων.

Για να κλείσετε μια πτήση με την Cyprus Airways και να επωφεληθείτε από την προσφορά απαλλαγής από τα τέλη κράτησης, οι πελάτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας ή να επικοινωνήσουν με τον ταξιδιωτικό τους πράκτορα.