Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζοντας το άνοιγμα προς τη γαλλική τουριστική αγορά συμμετείχε στο “GREEK TOURISM Β2Β WORKSHOP” που πραγματοποιήθηκε στη Λυών της Γαλλίας.

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις με τουριστικά γραφεία που παρέχουν υπηρεσίες προσαρμοσμένες στα ενδιαφέροντα μεμονωμένων δυνητικά πελατών ή μικρών γκρουπ. Επίσης, έγινε παρουσίαση της Κεντρικής Μακεδονίας ως ένας ξεχωριστός τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών για τους επισκέπτες, που ενδιαφέρονται για τον πολιτισμό, τις δραστηριότητες στη φύση και το city-break, συστατικά που προσφέρουν ιδανικά περιοχές της Περιφέρειας.

Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αλέξανδρος Θάνος τόνισε: «Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προσέγγισης συγκεκριμένων αγορών και για το λόγο αυτό συμμετείχαμε στην εκδήλωση στη Λυών. Η επιλογή της συγκεκριμένης αγοράς έγινε με κριτήριο την απόκτηση μεγαλύτερου μεριδίου από την αγορά της Γαλλίας, που διαθέτει επισκέπτες οι οποίοι ενδιαφέρονται για διαφορετικά θεματικά προϊόντα του τόπου μας»