-Σε ετήσια βάση η αεροπορική εταιρεία μεταφέρει πάνω από πέντε φορές περισσότερους επιβάτες
-Βελτιώνει τον συντελεστή πληρότητας κατά 22% μονάδες
-Μεταφέρει 19% περισσότερους επιβάτες σε σύγκριση με τον Μάρτιο του ’19 (προ-Covid)
-Υγιείς πωλήσεις θερινής χωρητικότητας-Πρόγραμμα πτήσεων για το χειμώνα 23/24

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της για τους επιβάτες του Μαρτίου, κατά τη διάρκεια του οποίου μετέφερε 25.899 επιβάτες (Μάρτιος 2022: 3.937) και πραγματοποίησε 325% περισσότερες πτήσεις (Μάρτιος 2022: 63 πτήσεις), ενώ βελτίωσε τον συντελεστή πληρότητας κατά 22% μονάδες. Σε σύγκριση με τον Μαρτίου του 2019, πριν από την έναρξη της πανδημίας, η εταιρεία μετέφερε 19% περισσότερους επιβάτες (Μάρτιος 2019: 21.676).

“Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας, τόσο σε σύγκριση με τα αποτελέσματά μας τον ίδιο μήνα του προηγούμενου έτους, όσο και με το 2019, πριν από το COVID. Τέτοια στοιχεία μας γεμίζουν με αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις επιδόσεις μας, ιδίως με την αύξηση των συντελεστών πληρότητας”, δήλωσε ο Paul Sies, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyprus Airways.

“Μόλις αρχίσαμε να εκτελούμε το θερινό μας πρόγραμμα πτήσεων. Στην κορύφωσή του, θα πετάμε σε 18 προορισμούς με πάνω από 60 πτήσεις μετ’ επιστροφής την εβδομάδα, προσφέροντας πάνω από μισό εκατομμύριο θέσεις προς πώληση αυτό το καλοκαίρι. Οι πωλήσεις των καλοκαιρινών μας πτήσεων εξαντλούνται σταθερά και προσβλέπουμε σε ένα γεμάτο καλοκαίρι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας”, σχολίασε ο καπετάνιος Ανδρέας Γεωργίου, Διευθυντής Επιχειρήσεων της Αεροπορικής Εταιρείας.

“Πριν από λίγες ημέρες, ξεκινήσαμε να εκτελούμε δρομολόγια προς τους νέους μας προορισμούς Ντουμπάι και Κάιρο, δύο σημαντικούς προορισμούς για εμάς, καθώς ταιριάζουν απόλυτα με τα στρατηγικά μας σχέδια για τη βελτίωση της διεθνούς συνδεσιμότητας της Κύπρου. Τον επόμενο μήνα θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη συνδεσιμότητά μας, εκτελώντας δρομολόγια προς τους ευρωπαϊκούς κόμβους του Μιλάνου, της Ζυρίχης, της Πράγας και της Βασιλείας με πολλαπλά εβδομαδιαία δρομολόγια. Είμαστε περήφανοι που είμαστε ο αερομεταφορέας της σημαίας του νησιού και προαγωγός του νησιού και της αναπτυσσόμενης οικονομίας του”, πρόσθεσε ο κ. Sies.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.cyprusairways.com, καλώντας το τηλεφωνικό κέντρο της αεροπορικής εταιρείας στο 8000 8111 εντός Κύπρου ή στο +357 2400 0053 από άλλες χώρες. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν με οποιονδήποτε ταξιδιωτικό πράκτορα.