Η Accor λανσάρει μια ολοκαίνουργια προσφορά αυτό το καλοκαίρι με έκπτωση 25% σε όλες τις κρατήσεις με ευέλικτη τιμή και 3 τουλάχιστον διανυκτερεύσεις σε περισσότερα από 1.500 συμμετέχοντα ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική.

Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει, τα ξενοδοχεία της Accor – συμπεριλαμβανομένων των ibis, ibis Styles, Novotel, Mercure, Swissotel, Movenpick και Pullman – αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια διαμονή υψηλής ποιότητας, προσφέροντας εξαιρετικές εγκαταστάσεις, άνετο περιβάλλον, μοναδικές εμπειρίες και μια τεράστια ποικιλία προορισμών για να διαλέξετε. Είτε αναζητάτε έναν city break προορισμό, μια απόδραση σε ένα μέρος με ζεστό καιρό ή διαμονή κοντά στο σπίτι σας, στην Accor θα βρείτε το ξενοδοχείο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις έως 1 Ιουνίου 2023, και για διαμονή από 8 Ιουλίου έως 3 Σεπτεμβρίου 2023.

Τα μέλη του παγκόσμιου προγράμματος επιβράβευσης της Accor ALL: Accor Live Limitless απολαμβάνουν ειδικές τιμές για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις μέσα από τα απευθείας κανάλια, με επιπλέον έκπτωση 10% μόνο για τα μέλη.

Κάντε κράτηση στο ALL.com και ανακαλύψτε αυτό το καλοκαίρι την Ευρώπη και τη Βόρεια Αφρική παρέα με την Accor. Για περισσότερες πληροφορίες και για κρατήσεις, κάντε κλικ εδώ

 

5 μοναδικές επιλογές διαμονής που θα σας εμπνεύσουν

Pullman Paris Montparnasse

Το Pullman Paris Montparnasse είναι ένας ουρανοξύστης υψηλής καινοτομίας ύψους 115 μέτρων που σχεδιάστηκε από τον Pierre Dufau το 1972 και αποτελεί ορόσημο της μοντέρνας
αρχιτεκτονικής στην καρδιά του Παρισιού. Πρόκειται για το μεγαλύτερο ξενοδοχείο Pullman στην Ευρώπη, ενώ το ολοκαίνουργιο Skybar είναι ένα ξεχωριστό αξιοθέατο, αποτελώντας το υψηλότερο υπαίθριο μπαρ στο Παρίσι στον τελευταίο όροφο και 377 πόδια πάνω από την πόλη. Το Pullman Paris Montparnasse, το οποίο άνοιξε ξανά το 2022, μετά από ανακαίνιση 4 ετών, έχει επανασχεδιαστεί ως ένας μοντέρνος προορισμός που εστιάζει στην καινοτομία. Διαθέτει ένα περιβάλλον ανοιχτής διαρρύθμισης, διαφέροντας από την ευθεία και γραμμική αρχιτεκτονική της γειτονιάς Montparnasse.

Novotel London Bridge

Σε μια ιδανική τοποθεσία δίπλα στη Γέφυρα του Λονδίνου, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει άμεση πρόσβαση με τα πόδια σε πολλά αξιοθέατα της πόλης. Αποτελεί ιδανική αφετηρία για περιπλανήσεις κατά τη διάρκεια των συναρπαστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού. Το Novotel London Bridge διαθέτει Gourmet Bar & Restaurant και γυμναστήριο και ευρύχωρα και μοντέρνα δωμάτια με πολυτελείς ανέσεις για να απολαύσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τον σωστό τρόπο.

 

Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton

Το Mövenpick BalaLand Resort Lake Balaton, το οποίο άνοιξε πρόσφατα, είναι ένα πολυτελές resort ιδανικό για οικογένειες στη γραφική ουγγρική ύπαιθρο. Με 233 δωμάτια και σουίτες, το resort προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για κάθε οικογένεια, συμπεριλαμβανομένου του απίστευτου BalaLand Family Park το οποίο ξεχωρίζει για τις εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, καθώς και την αξεπέραστη διασκέδαση που προσφέρει στα μικρά παιδιά. Οι γονείς μπορούν να αφεθούν στις υπερπολυτελείς εγκαταστάσεις spa του ξενοδοχείου ή να απολαύσουν έναν αγώνα γκολφ, ενώ τα παιδιά διασκεδάζουν.

Mercure Amsterdam North Station

Στην ολοένα και πιο δημοφιλή γειτονιά Amsterdam-Noord, δίπλα στο σταθμό του μετρό Noord, το ξενοδοχείο Mercure Amsterdam North Station βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία – σε μικρή απόσταση 5 λεπτών με το τρένο – στο κέντρο της πόλης και κοντά σε αξιοθέατα όπως το Eye Film Museum, το A’dam Lookout και η προβλήτα NDSM. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου αντανακλά τους παγκοσμίου φήμης υδάτινους δρόμους του Άμστερνταμ, ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να εμπνευστούν από το νερό και να ακολουθήσουν το ρεύμα. Το εκπληκτικό ξενοδοχείο έχει σχεδιαστεί με με υφές και μοτίβα σε παστέλ χρώματα που προκαλούν τη φυσική ροή και τον απαλό ρυθμό του νερού.

ibis Styles Munich Perlach

Το ξενοδοχείο ibis Styles Munich Perlach, που άνοιξε πέρυσι, βρίσκεται στη νοτιοανατολική συνοικία Perlach του Μονάχου, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς και μια μεγάλη γκάμα εμπορικών εγκαταστάσεων. Με αυτό το ξενοδοχείο, η εντυπωσιακή ντίσκο σκηνή των δεκαετιών του ’60 και του ’70, επιστρέφει στο Μόναχο. Το μοναδικό εσωτερικό αποτίει φόρο τιμής στο ένδοξο παρελθόν του Μονάχου ως hotspot για την εθνική και διεθνή σκηνή και προβάλλει το περίφημο «Memphis style» με έντονα χρώματα και μπερδεμένα σχήματα, γραμμές και υφές.

Τα brands της Accor που συμμετέχουν στην καλοκαιρινή έκπτωση περιλαμβάνουν:

· Adagio
· Adagio Access
· EtapHotel
· Greet
· Hotelf1
· ibis budget
· ibis Hotels
· ibis Styles
· Mercure
· MGallery
· Mövenpick
· Novotel
· Novotel Suites
· Pullman
· Rixos
· Sofitel
· Sofitel Legend
· Swissôtel
· Fairmont

Συμμετέχουσες χώρες:
Αλγερία, Ανδόρρα, Αρμενία, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Κροατία, Κύπρος, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Γαλλία, Γεωργία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Μονακό, Μαρόκο, Κάτω Χώρες, Πολωνία, Πορτογαλία, Δημοκρατία της Μακεδονίας, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβακία, Ισπανία, Ελβετία, Τυνησία, Ουκρανία και Ηνωμένο Βασίλειο.