Η Zela Jet και η Fly 7 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν από κοινού συνεργασία στις πωλήσεις για μια ολοκαίνουργια παραγωγή Pilatus PC-12 NGX για το 2023, που θα λειτουργήσει στην Ελλάδα.

Οι δύο εταιρείες είχαν στενή συνεργασία τους τελευταίους μήνες και θα συνεχίσουν και για το επερχόμενο καλοκαίρι.

Η Zela Jet θα εκπροσωπεί αποκλειστικά και μόνο το μάρκετινγκ του PC-12 NGX αεροσκάφους για την πορεία του καλοκαιριού. Η Fly 7 που είναι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας στην Ευρώπη για το PC-12 θα είναι η τροφοδοσία αυτού του αεροσκάφους, καθώς θα διαχειρίζεται όλα τα λειτουργικά θέματα.

Το αεροσκάφος με τον πιο σύγχρονο μονοκινητήριο στροβιλοκινητήρα μέχρι σήμερα είναι το PC-12 NGX. Το αξιοσημείωτο ρεκόρ ασφαλείας του με περισσότερες από 7 εκατομμύρια ώρες πτήσης λειτούργησε ως θεμέλιο. Το PC-12 NGX φέρνει την πιο πρόσφατη τεχνολογία ηλεκτρονικών και κινητήρων στην αγορά turboprop.

Αυτό το αεροσκάφος PC-12, νηολογημένο (OH-FUK) θα είναι διαθέσιμο για ναύλωση από τον Ιούλιο 2023, καθώς το αεροσκάφος έχει προγραμματιστεί για παράδοση τον Ιούνιο του 2023. Το αεροσκάφος έχει χωρητικότητα 6 επιβατών και προσφέρει άνετη καμπίνα για πτήσεις έως 2,5 ώρες. Θα χρησιμοποιηθεί καλύτερα για ταξίδια σε νησί στην Ελλάδα και για πρόσβαση σε άλλα κοντινά μέρη – προορισμούς στην περιοχή της νοτιοανατολικής Μεσογείου.

Το PC-12 δεν απαιτεί έναν μακρύ διάδρομο, κάτι που που το καθιστά ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά αεροσκάφη με δυνατότητα προσγείωσης σε όλα σχεδόν τα αεροδρόμια των ελληνικών νησιών, όπου μεγαλύτερα ιδιωτικά αεροσκάφη δεν θα μπορούν να προσγειωθούν. Το αεροσκάφος είναι, επίσης, γνωστό γιατί φθάνει σε απομακρυσμένες τοποθεσίες στις Ελβετικές Άλπεις, με την Ελβετία να είναι η πατρίδα κατασκευής του PC-12, Pilatus.

Εκπρόσωποι της Zela Jet θα παρευρεθούν στο EBACE στη Γενεύη τον Μάιο, προωθώντας ενεργά αυτό το αεροσκάφος, καθώς θα χειριστούν όλες τις πωλήσεις για το καλοκαίρι. Για να κανονίσετε συνάντηση με τη Zela Jet σχετικά με αυτό το αεροσκάφος ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία ιδιωτικής αεροπορικής εξυπηρέτησης, επικοινωνήστε στη διεύθυνση sales@zelajet.com/.

Η Zela Jet είναι ένα brand της ήδη καθιερωμένης χρηματιστηριακής εταιρείας Zela Aviation που ιδρύθηκε το 2006. Η Zela Jet δημιουργήθηκε για να στοχεύσει στην αυξανόμενη ζήτηση για ιδιωτικά ταξίδια, εστιάζοντας κυρίως στην αγορά της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής. Η έδρα βρίσκεται στη Λεμεσό της Κύπρου με περιφερειακά γραφεία στην Αθήνα, στην Ελλάδα. Η Zela Jet αποτελείται από μια ομάδα επαγγελματιών της αεροπορίας, των οποίων η εμπειρία εγγυάται εξαιρετική εξυπηρέτηση. Στοχεύει σε πελάτες που εκτιμούν την άνεση και χρόνο, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε λογικό επίπεδο.

Η Fly 7 Executive Aviation SA ιδρύθηκε το 2011 και καθιερώθηκε γρήγορα ως θεμέλιος λίθος στον κόσμο της επιχειρηματικής αεροπορίας. Με έδρα το αεροδρόμιο La Blecherette στη Λωζάνη, στην Ελβετία, η Fly 7 άνοιξε τα φτερά της σε όλη την Ευρώπη. Ένα συγκεκριμένο αεροσκάφος είναι μέρος του DNA του Fly 7 και του στόλου τους, το Pilatus PC-12. Το διάσημο ελβετικό αεροπλάνο που κατασκευάστηκε και συναρμολογήθηκε στις όχθες της λίμνης της Λουκέρνης. Το PC-12 έχει γίνει ναυαρχίδα της ελβετικής αεροναυπηγικής όντας ικανό να προσγειωθεί οπουδήποτε.