Το πόδι μίας επιβάτισσας πιάστηκα στον κυλιόμενο διάδρομο στο αεροδρόμιο της Μπανγκόκ με τους ταξιδιώτες και τους γιατρούς να προσπαθούν να την απεγκλωβίσουν.

Δυστυχώς, οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το πόδι της από το γόνατο και κάτω, προκειμένου να την απελευθερώσουν.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι επιβάτες που έγιναν μάρτυρες του αποτρόπαιου αυτού περιστατικού, πανικοβλήθηκαν βλέποντας τη γυναίκα να προσπαθεί να βγάλει το πόδι της το οποίο είχε μαγκωθεί στον κυλιόμενο διάδρομο.

Η 57χρονη Ταϊλανδή σκόνταψε πάνω στη ροζ βαλίτσα της την ώρα που περπατούσε στον κυλιόμενο διάδρομο με το αριστερό της πόδι να «πιάνεται» στο μηχάνημα του διεθνούς αεροδρομίου Don Mueang.

«Η γυναίκα επρόκειτο να επιβιβαστεί σε πτήση από το αεροδρόμιο Don Mueang της Μπανγκόκ προς τη νότια επαρχία Nakhon Si Thammarat το πρωί της Πέμπτης στον τερματικό σταθμό 2», γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.


Οι αρχές του αεροδρομίου διέταξαν έρευνα για να προσδιοριστούν τα αίτια του ατυχήματος.

Σε ανακοίνωσή του, το αεροδρόμιο «Don Mueang» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο διευθυντής του αεροδρομίου Don Mueang και η διοίκηση επισκέφθηκαν την ασθενή στο νοσοκομείο Bhumibol για να ενημερωθούν σχετικά με την θεραπεία που λαμβάνει από την ιατρική ομάδα που την έχει αναλάβει».

Η διεύθυνση του αεροδρομίου εξέφρασε επίσης την βαθύτατη λύπη της για το ατυχές περιστατικό και τόνισε ότι αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη καθώς και τα όλα τα έξοδα (νοσηλεία και αποζημίωση).