Τουλάχιστον 10 άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ένα αεροσκάφος συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο κοντά στο Σαχ Αλάμ στην πολιτεία Σελανγκόρ της Μαλαισίας.

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι το αεροπλάνο φέρεται να έπεσε κατακόρυφα στο έδαφος και εξερράγη κατά την πρόσκρουση. Εικόνες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media δείχνουν πυκνό μαύρο καπνό να υψώνεται από τα συντρίμμια που διασκορπίστηκαν στον αυτοκινητόδρομο.

Αυτόπτης μάρτυρας, όπως αναφέρει η Mirror, επικαλούμενη δηλώσεις του σε τοπικά μέσα, είπε ότι πριν το αεροσκάφος συντριβεί πετούσε «ακανόνιστα». «Λίγο αργότερα άκουσα έναν δυνατό θόρυβο, έτρεξα προς το σημείο και είδα τα συντρίμμια. Είδα ακόμα ανθρώπους να καίγονται και δεν μπορούσα να κάνω τίποτα».