Δύο επιβάτες αρνήθηκαν να καθίσουν σε θέσεις αεροπλάνου με λεκέδες από εμετό από την προηγούμενη πτήση και το πλήρωμα τους έδιωξε!

Η Σούζαν Μπένσον, η οποία βρισκόταν στην πτήση Λας Βέγκας-Μόντρεαλ της Air Canada, είπε ότι ο πιλότος προειδοποίησε τους επιβάτες ότι θα μπουν σε μαύρη λίστα εάν συνεχίσουν να παραπονιούνται για τον εμετό. Πρόσθεσε ότι το προσωπικό προσπάθησε να καλύψει τη «λίγη άσχημη μυρωδιά» με άρωμα και καφέ.

Η Air Canada είπε ότι οι επιβάτες «δεν έλαβαν το επίπεδο φροντίδας που δικαιούνταν. Δεν ξέραμε στην αρχή ποιο ήταν το πρόβλημα», ανέφερε στο Facebook η Σούζαν Μπένσον.

«Προφανώς, στην προηγούμενη πτήση κάποιος είχε κάνει εμετό. Η αεροσυνοδός απολογήθηκε, αλλά εξήγησε ότι η πτήση ήταν γεμάτη. Τοποθέτησε αλεσμένο καφέ στη θήκη του καθίσματος και ψέκασε με άρωμα», αλλά το κάθισμα και η ζώνη ασφαλείας ήταν «βρεγμένα και υπήρχαν ακόμα ορατά υπολείμματα εμετού».

Η Μπένσον είπε ότι ο πιλότος βγήκε από το πιλοτήριο και είπε στους επιβάτες ότι «θα μπορούσαν να φύγουν από το αεροπλάνο και να κανονίσουν άλλο ταξίδι μόνοι τους, διαφορετικά θα τους οδηγούσε η ασφάλεια εκτός του αεροσκάφους και θα έμπαιναν σε μαύρη λίστα από την εταιρεία». Στη συνέχεια η ασφάλεια απομάκρυνε τους επιβάτες από το αεροσκάφος.

Η Μπένσον είπε ότι η διαμάχη την έκανε «να ντρέπεται που είναι Καναδή και να ντρέπεται για την Air Canada».

Η Air Canada απάντησε από την πλευρά της ότι «εξετάζει αυτό το σοβαρό θέμα και ότι οι διαδικασίες λειτουργίας δεν ακολουθήθηκαν σωστά σε αυτήν την περίπτωση».