Η προσφορά ισχύει μέχρι 20 Ιουνίου και αφορά στις πτήσεις από /προς Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, Αλεξανδρούπολη  και Λάρνακα.

Η SKY express, η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες της να επωφεληθούν από μία νέα προσφορά και να ταξιδέψουν σε 6 αγαπημένους προορισμούς στην Ελλάδα και την Κύπρο με έκπτωση έως και -30%!.  Η προσφορά ισχύει στις πτήσεις από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών με προορισμό το Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Χανιά, Αλεξανδρούπολη και τη Λάρνακα.

Με την προσφορά αυτή οι επιβάτες της SKY express απολαμβάνουν  κάθε εποχή του χρόνου τις ομορφιές της Ελλάδας και της Κύπρου δημιουργώντας εμπειρίες διακοπών που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη στους.   

H προσφορά ισχύει για κρατήσεις που πραγματοποιούνται έως και 29/10/2023 και αφορά στην ταξιδιωτική περίοδο για πτήσεις από 10/11/2023 έως 20/06/2024.

Όλα τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά στο https://www.skyexpress.gr/el/flights-up-to-30-percent-6-favorite-destinations-octob23