Η Άνδρος είναι ένα νησί που τα έχει όλα!

Παραλίες, πράσινο, πηγές, μονοπάτια, παράδοση, γαστρονομία, ανθρώπους που την αγαπούν και τη στηρίζουν. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα όλες αυτές τις ομορφιές του νησιού να τις απολαύσετε από μια άλλη σκοπιά, έναν διαφορετικό μήνα (που δεν ανήκει στη high season), για έναν αλλιώτικο λόγο και για έναν ξεχωριστό σκοπό!

Η Andrus Beer, η τοπική μπύρα του νησιού, και οι άνθρωποί της ανακοίνωσαν τη διοργάνωση ενός Trail Race Festival, του Andrus Beer Trail Race Festival, που έρχεται για να μείνει, να γίνει θεσμός, να αναδείξει τον φυσικό πλούτο του νησιού, να μας μυήσει στον κόσμο της ευεξίας και του αθλητισμού και γιατί όχι, να συμβάλλει στην προώθηση της “Αρχόντισσας του Αιγαίου” ως προορισμό εναλλακτικού τουρισμού.

Σε όλη αυτή τη διοργάνωση πλήθος κόσμου, επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, μικροί και μεγάλοι, μόνιμοι κάτοικοι και τουρίστες, θα ενωθούν, θα τρέξουν μαζί, θα γνωρίσουν τη μαγεία του ευ αγωνίζεσθαι και θα συνδράμουν στον φιλανθρωπικό σκοπό του αθλητικού event.

”Ευχαριστούμε εξ αρχής όλο το νησί, τους επαγγελματίες, που με πολλή μεγάλη χαρά υποδέχτηκαν το Andrus Beer Trail Race Festival και στήριξαν από τα σπάργανά της τη διοργάνωση.

Αναμένονται σπουδαία νέα από μήνα σε μήνα και μέρα σε μέρα, για αυτό STAY TUNED!” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.