Στιγμές πανικού έζησαν οι 367 επιβάτες και τα 12 μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους της Japan Airlines αμέσως μετά τη σύγκρουσή του κατά την προσγείωση, με το αεροπλάνο της ακτοφυλακής και τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε.

Όπως φαίνεται από βίντεο που κάνουν τον γύρο των social media, επιβάτες – μεταξύ τους βρίσκονταν και 8 παιδιά – προσπαθουν να εκκενώσουν το φλεγόμενο αεροσκάφος, πριν αυτό καταστραφεί ολοσχερώς. 

Η κρατική τηλεόραση ΝΗΚ δείχνει το αεροσκάφος να έχει τυλιχτεί στις φλόγες ενώ είναι καθηλωμένο στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης του αεροδρομίου και επιβάτες του να απομακρύνονται από αυτό χρησιμοποιώντας την φουσκωτή τσουλήθρα εγκατάλειψης αεροσκάφους. Επίσης πυροσβέστες φαίνονται να βρίσκονται επί τόπου και να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά. Το αεροσκάφος καταστράφηκε ολοσχερώς.

Το επίμαχο υλικό αναδημοσίευσε και ο ιστότοπος Sky News, επισημαίνοντας πάντως ότι η αυθεντικότητά του δεν έχει επαληθευτεί.